ITS

Op vakantie gaan met de reisorganisatie ITS is een uitstekende keuze! Bij ITS profiteer je namelijk van een zéér uitgebreid aanbod aan pakketreizen. Niet alleen naar Europa, maar ook wereldwijd! Of je nu op reis gaat met je gezin of partner, met vrienden of alleen. Het uitgebreide aanbod heeft voor ieder wat wils! De jarenlange ervaring in combinatie met de uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding bezorgen jou een ultieme vakantie!

Lees meer

De reisorganisatie ITS is al enkele jaren een trouwe partner van Prijsvrij.be. De focus ligt op reizen naar het middellandse zeegebied voor jonge gezinnen. Bij ITS profiteer je dan ook van hoge kinderkortingen en is er een uitgebreide keuze aan 4-sterrenhotels. Bovendien kan je bij ITS ook verschillende kindvriendelijke hotels boeken van hotelketens als Club Calimera, Primasol en Zafiro.

Waarom boeken bij ITS?

  • Uitgebreid aanbod aan pakketreizen (zowel Europa als ver weg)
  • Jarenlange ervaring: meer dan 40 jaar!
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Duitse kwaliteitseisen en faillissementsverzekering bij de DRS
  • Onderdeel van DER Touristik; REWE Group

Jarenlange geschiedenis en ervaring

ITS klinkt je misschien niet direct bekend in de oren, de ‘roots’ van dit bedrijf liggen dan ook niet in Nederland. ITS is namelijk een Duitse reisorganisatie en is in 1970 op de markt gebracht. In 1995 is het overgenomen door de REWE Group, een handel- en toerismeconcern in Duitsland en Europa. Door de jaren heen is REWE Group zo gegroeid, dat in 2013 het overkoepelende merk DER Touristik is geïntroduceerd als reissegment van de REWE Group.

DER Touristik

DER Touristik behoort tot één van de meest toonaangevende reisconcerns in Europa. Onder het dak van DER Touristik behoren maar liefst 132 bedrijven met een omzet van maar liefst 6,5 miljard in 2017. Naast de reisorganisatie ITS, behoren bijvoorbeeld ook de reisorganisaties Jahn Reisen, Dertour, Kuoni en Koning Aap tot dit concern. Elk jaar reizen maar liefst 7,1 miljoen vakantiegangers met een van de touroperators of specialisten van DER Touristik.

De jarenlange geschiedenis en ervaring hebben ervoor gezorgd dat DER Touristik zich onderscheidt door middel van kwaliteit, service en veiligheid. Daarom hanteert het de volgende kwaliteitsbeloftes, onderworpen aan de strikte kwaliteitscriteria van de Duitse reisvereniging (DRV) voor vakantiereizen:

  • 24-uurs bereikbaarheid in noodsituaties
  • Georganiseerd crisisbeheer
  • Supervisors in het doelgebied
  • Georganiseerd klachtenbeheer
  • Touroperator aansprakelijkheidsverzekering

Bij ITS kan je je vakantie dan ook met zekerheid en een gerust hart boeken!