JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Handige reisgadgets voor op vakantie » Prijsvrij.be

Handige reisgadgets voor je vakantie

Auteur: Danique  Gepubliceerd op: 20-03-2024


Je gaat op vakantie en neemt mee… handige reisgadgets die je vakantie nog nét een stukje aangenamer maken. Inmiddels zijn er ontelbaar veel praktische reisgadgets op de markt gebracht. Handig om te gebruiken tijdens je reis naar je vakantiebestemming óf tijdens je vakantie zelf. Maar welke handige reisgadgets zijn nu echt onmisbaar voor je vakantie? We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Packing cubes: pak je valies handig in

Zal je net zien. Ben je op je vakantiebestemming aangekomen, heb je een item uit je valies nodig dat helemaal onderop ligt. En voor je het weet is de inhoud van je valies een grote bende geworden. Maar dit gebeurt niet als je je spullen inpakt in handige packing cubes. Packing cubes zijn lichtgewicht, rechthoekige organisers met een rits die verkrijgbaar zijn in allerlei soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld een packing cube voor je zwemkleding gebruiken, t-shirts, elektronica en noem maar op. Zo kan je in een mum van tijd iets uit je valies vissen zonder alles eruit te hoeven trekken.

Powerbanks: nooit een lege telefoon

Als je je telefoon veel gebruikt op vakantie, dan is het onwijs handig om een powerbank mee te nemen. Het zou zo jammer zijn als je net op stap bent, je tips over een stad wilt opzoeken op je telefoon en het scherm op zwart blijft staan. En ook als je je telefoon als een navigatiesysteem gebruikt, wil je niet ineens met een lege telefoon komen te zitten. Met een powerbank kun je je telefoon en andere elektronica altijd en overal opladen.

Dry bags: houd je spullen overal droog

Hoe leuk is het om tijdens je vakantie een uitstapje te maken op het water? Om een kanotocht te maken of op zoek te gaan naar een waterval? Om ervoor te zorgen dat je belangrijkste spullen in elk geval droog blijven, kun je een dry bag meenemen. Je hebt dry bags die zo licht zijn, dat ze gewoon geen gewicht innemen in je valies. En toch blijven je spullen er hartstikke droog in. Gebruik dry bags bijvoorbeeld voor belangrijke papieren of elektronica die echt niet nat mag worden. Wat ons betreft echt een handige reisgadget die niet mag ontbreken op je vakantie.


Mobiele telefoon in een Dry bag

Handbagage flesjes: je favoriet crème altijd bij de hand

Heb je een lange vlucht voor de boeg en wil je jezelf kunnen opfrissen op het vliegveld? Of ga je weg voor een korte citytrip en neem je alleen handbagage mee? Neem dan navulbare flesjes mee voor in je handbagage. Je kunt reissetjes kopen met een aantal kleine navulbare flesjes en potjes, zodat je onder andere shampoo, douchegel en een lekkere crème mee kunt nemen. Heel fijn, want zo kun je gewoon je eigen vertrouwde producten mee van huis nemen. Zo’n reissetje is ook heel praktisch als je bijvoorbeeld eens een dagje naar het zwembad gaat.

Vliegoordoppen: geen oorpijn meer in het vliegtuig 

Krijg je snel last van de druk in het vliegtuig? Koop dan vliegoordoppen. Als je goede vliegoordoppen haalt, krijg je helemaal geen pijn in je oren. Nog een bijkomend voordeel: het blijft lekker rustig tijdens de vlucht. Tip: doe ze in voordat het vliegtuig opstijgt en het liefst zelfs voordat de deuren sluiten. Zo heb je er het meeste profijt van.


Oordopjes

Welke handige reisgadgets neem jij graag mee op vakantie? We horen het graag van je!