JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Hotels met de leukste zwembaden » Prijsvrij Vakanties

De allerleukste zwembaden

Auteur: Esther  Gepubliceerd op: 07-04-2024

Met of zonder kinderen, de leukste zwembaden zijn voor iedereen! Om je een beetje op weg te helpen hebben wij een aantal zwembaden uitgezocht die wij de leukste zwembaden vinden! Of je nu naar Turkije, Egypte of met de auto naar Italië wilt, de leukste zwembaden vind je hieronder.

1. Sherwood Breezes Resort *****

Niet één zwembad, maar liefst 4 zwembaden en 2 kinderzwembaden! Het is een heerlijk waterparadijs in dit hotel in Lara. Het infinity zwembad zorgt voor een ontspannen dag terwijl de kinderen zich uitleven in het spectaculaire waterpark.
Prijzen voor dit prachtige resort beginnen vanaf € 316,- per week. Bekijk de actuele beschikbaarheid en prijzen: Sherwood Breezes Resort *****


Sherwood Breezes Resort

2. The Movie Gate Golden Beach ****

Zwem van het ene zwembad zo naar het andere zwembad zonder het water uit te gaan! Via een kunstmatige rivier kan je zo naar het andere bad zwemmen. Ben je een echte filmliefhebber, dan is het bezoeken van dit hotel echt een must!
Je boekt dit hotel vanaf € 398,- per week. Bekijk de actuele beschikbaarheid en prijzen: Movie Gate Golden Beach ****

The Movie Gate Golden Beach

3. hu Norcenni Girasole Club ****

Deze goed verzorgde en uitgestrekte camping heeft een prachtig openluchtzwembad met lagunebad en waterglijbanen. Dit geeft de kinderen urenlang zwembadplezier!
Alvast voorbereiden voor zomer 2020? Bekijk hier de actuele beschikbaarheid en prijzen: hu Norcenni Girasole Club ****

hu Norcenni Girasole Club

4. Titanic Beach en Aquapark *****

Wil je graag bij het strand luieren maar de kinderen liever bij het zwembad? Dan is dit hotel in Hurghada de perfecte combinatie. Het waterpark met spectaculaire glijbanen bevindt zich namelijk op het strand! Met alle mogelijke glijbanen (kronkelglijbaan, snelle glijbaan, Multi-lane glijbaan, boomerang, lazy River en zelfs voor de aller kleinste een mini glijbanenpark) denkbaar aanwezig, hebben zelfs volwassenen de hele dag plezier! Het Titanic Beach en Aquapark boek je voordelig vanaf € 374,- per week. Bekijk de actuele beschikbaarheid en prijzen hier: Titanic Beach en Aquapark *****


Titanic Beach en Aquapark

Heb jij een ander hotel met super leuk zwembad die ook een vermelding verdiend? Laat het ons weten en wie weet behoort dat zwembad ook tot leukste van Europa (of de wereld!). Wil je meer accommodaties zien? Scroll dan eens door ons uitgebreide aanbod!