JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
De leukste staycation bestemmingen » Prijsvrij Vakanties

De leukste onontdekte staycation bestemmingen

Auteur: Trix  Gepubliceerd op: 18-02-2022

Ben jij al bekend met het fenomeen ‘staycation’ of ‘holistay’? Dit is een combinatie van thuisblijven (stay) en vakantie (vacation of holiday). Van origine betekent het dat je écht thuisblijft en vanuit daar verschillende dagtrips maakt, maar gedurende de tijd is het veranderd naar een vakantie in eigen land. En laten wij nou net gek zijn op ons eigen fijne landje! Daarom hebben wij vandaag voor jou in de aanbieding: de allerleukste en onontdekte staycation bestemmingen. Het woordenboek kan thuisblijven en de euro’s hoeven niet gewisseld; meteen twee lekkere voordelen van een supertoffe staycation!

America lekker dichtbij?

Een staycation maar toch naar America? Ja hoor, kan gewoon! In Limburg hebben wij namelijk ons eigen America, dus hier rij je lekker op je gemakkie naartoe waarna je een heerlijke vakantie tegemoet gaat. Misschien is het leuk om het voor de kids nog even geheim te houden, maar je vindt hier maar liefst 2(!) vakantieparken. Deze beschikken natuurlijk over heerlijke huisjes met heel veel te gekke activiteiten, maar als dit nog niet genoeg is kun je in de omgeving ook jouw kinderhart ophalen in het nabijgelegen attractiepark.

Hoteltip: Center Parcs Het Meerdal****


Centerparcs Het Meerdal in America

Jij op vacation, de kids stayen thuis

Oh wat ben je dol op je kinderen, maar wat is het heerlijk om soms even lekker zonder ze weg te gaan. Geniet samen met je partner van een heerlijke staycation in een van de superleuke steden die België rijk is. Leeuwarden bijvoorbeeld, waar je heerlijk overnacht in een luxe hotel en vanuit daar zo de stad inloopt. Of Maastricht, waar je zowel in de stad kunt verblijven als net erbuiten. Dit laatste is vooral een leuke tip voor golfliefhebbers.

Hoteltip: Oranje****

Ontspan op de Veluwe

Natuurlijk is de Veluwe jou bekend en is het zeker niet onontdekt, maar toch kun je hier altijd nieuwe plekjes blijven ontdekken tijdens een heerlijke staycation. Kies bijvoorbeeld eens voor Nunspeet waar je superleuke activiteiten in de natuur rondom de Zandenplas kunt doen, of Garderen waar je na een dag in de buitenlucht lekker bij kunt komen in een heerlijk luxe resort.

Hoteltip: NH Veluwe Sparrenhorst****

Wildlife op de Veluwe


Moet je naar het buitenland om van een heerlijke vakantie te kunnen genieten? Na het lezen van onze leukste staycation bestemmingen weet je het zeker: ook in België vier je een heerlijke vakantie. En heb jij nou nog een onontdekt stukje België dat je graag met ons wilt delen? Dan horen wij dit heel graag: we doen niets liever dan er in eigen land lekker op uit gaan!