JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Bezienswaardigheden en tips vakantie Port Ghalib

Leukste bezienswaardigheden en tips Port Ghalib!

Auteur: Trix  Gepubliceerd op: 29-10-2021

Ahlan wa sahlan in Port Ghalib, oftewel: welkom in Port Ghalib. De plek waar de zon altijd schijnt, het water zó blauw is dat je moet checken of je niet door een Photoshop-bril kijkt en de ene bezienswaardigheid nog mooier is dan de andere. Port Ghalib ligt langs de oostkust van Egypte, wat betekent dat je hier heerlijk op een luchtbedje in de Rode Zee kunt dobberen. De accommodaties bieden alles wat je nodig hebt voor een vakantie om heerlijk tot rust te komen, maar de omgeving is te mooi om aan je voorbij te laten gaan. Om je wegwijs te maken in de buurt van Port Ghalib hebben wij de leukste bezienswaardigheden en tips voor je verzameld. Schrijf je mee?

Een dagje ontspannen in de spa

Zoals je wellicht al uit ons aanbod aan accommodaties hebt kunnen zien zijn ze in Egypte niet vies van een beetje luxe. Je kunt het er zo gek niet bedenken of het is er. Nu is niet ieders budget toereikend voor de meest luxueuze hotels, maar wil je toch een beetje van de extreme luxe meepikken én een dagje volledig ontspannen? Dan is een bezoekje aan de spa van één van deze hotels een dikke tip in Port Ghalib.


Spa van Albatros Sea World nabij Port Ghalib

Waterpret in de woestijn

Ga je met kinderen op reis, dan is de kans groot dat je heel veel punten scoort door ze mee te nemen naar een waterpark. En niet zomaar een waterpark, want in Port Ghalib vind je een waterpark ín de woestijn. Terwijl zij urenlang van de meest te gekke glijbanen sjezen kijk jij uit op een schitterende achtergrond van woestijn. We zijn benieuwd wie er eerder naar huis wilt, de kinderen of jij…


Tempel in de woestijn van Egypte

Proef de Egyptische keuken

Onze accommodaties hebben veelal een all-inclusive verzorging, zodat het jou en jouw gezin aan niets ontbreekt. Het is echter zeker aan te raden ook een avondje uit te gaan in het knusse Port Ghalib. In de haven vind je verschillende restaurantjes waar je – door de ligging aan de Rode Zee – de meest fantastische vis kunt eten. Heb je na het eten nog een gaatje over? Ga dan op zoek naar de lekkerste ijssalon van Port Ghalib en laat ons weten of je hem gevonden hebt, de titel heeft iets weg van gedroogd fruit ;-)


Kruidenmarkt in Port Ghalib


Verwen jij jezelf en jouw partner of gezin dit jaar met een heerlijke reis naar het Egyptische Port Ghalib? Dan zit je hoe dan ook gebakken! Niet alleen vanwege de zonnestralen die je dagelijks tegemoet komen, maar ook vanwege de leuke uitstapjes en bezienswaardigheden. Laat je ons weten hoe jouw vakantie is geweest? Vinden we leuk!