JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Palombaggia strand op Corsica: dé Seychellen look a like

Palombaggia Strand op Corsica: dé Seychellen look a like

Auteur: Trix   Gepubliceerd op: 13-04-2022

Droom jij ook al jaren van een vakantie naar de Seychellen, maar is het voor jou (net als voor vele anderen) iets te ver reizen of iets te kostbaar? Dan is dit jouw lucky day, want we hebben de perfecte look a like bestemming voor de prachtige Seychellen! Eigenlijk is het niet helemaal eerlijk om het strand waar we het vandaag over gaan hebben als ‘look a like’ bestemming neer te zetten, want het is er zó waanzinnig prachtig dat het eigenlijk een volledig eigen blog verdient. Maar om je een beeld te geven van hóe waanzinnig prachtig het er precies is hebben we de vergelijking met de Seychellen gemaakt. Kun je ook niet wachten om te ontdekken waar we het over hebben? Komt ‘ie; het is het prachtige Franse Corsica, en dan Palombaggia strand om precies te zijn. Dus maak je klaar voor een vakantie naar een bounty eiland in Europa!


Bijzondere kustlijn van de Seychellen

Palombaggia: een van de mooiste stranden van Europa

In het zuidoosten van Corsica vind je Palombaggia, en als je de foto’s alleen al mag geloven denk je dat ze een foutje hebben gemaakt en dit een of andere verre tropische bestemming is. Maar wij kunnen je met 100% zekerheid zeggen dat het hier écht om Frankrijk gaat! Palombaggia strand heeft alles wat je zoekt om heerlijk tot rust te komen: superhelder blauw water, spierwit zand en schitterende rotsen die het tropische sfeertje compleet maken. Dit strand staat in de top 10 van mooiste stranden van Europa en is zelfs uitgeroepen tot hét mooiste strand van Frankrijk! Dat moet je zien toch?


Palombaggia strand, Corsica

Snorkelen bij Palombaggia strand

Je kunt heerlijk afdwalen vanaf een strandbedje op het strand van Palombaggia, want het groene natuurschoon in combinatie met de weelderige rotsen maken dat je urenlang kunt kijken naar al dit moois. Maar heb je zin om de onderwaterwereld ook te bekijken (en dat heb je), dan kijk je hier je ogen uit vanachter je duikbril. Er zwemmen zóveel mooie visjes dat je snorkel overuren gaat draaien. Ze doen er hier alles aan om de schoonheid te bewaken, zo was Palombaggia strand het eerste rookvrije strand van Corsica. Hoe fijn is dat?!


Snorkelen bij Palombaggia

Prachtig Corsica

Om Palombaggia te bezoeken maak je bijvoorbeeld een leuke dagtrip vanuit Solenzara of Bravone. Vanuit beide steden kom je door Porto Vecchio, een supermooi en schilderachtig dorpje waar je écht even moet stoppen. De eeuwenoude stadskern is prachtig om doorheen te lopen en de haven heeft heerlijke restaurants om lekker even bij te komen. Denk hier een achtergrond van groen en bergen bij en je kunt je voorstellen dat dit wel een heel mooi decor biedt voor een tussenstop.


Porto Vecchio op Corsica

Moet je uren vliegen om één van de mooiste stranden te kunnen bezoeken? Zeker weten niet! In nog geen 2,5 uur vlieg je naar het prachtige Corsica waar je het absolute pareltjes Palombaggia strand bezoekt. Laat je ons weten hoe fijn jouw vakantie is geweest? Vinden we leuk!