JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Vroegboekkorting 2023 » Vakantie met korting » Prijsvrij.be
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties
Zomervakantie 2023

Schoolvakantiedata zomer 2023:

 

Zomervakantie België
1 juli t/m 31 aug. (week 27 t/m week 36)

 

 

 

 

 

 

 

 

Super Vroegboek Deals

Profiteer nu van € 50,- korting!

In de zomer 2023 naar de zon? Bij Prijsvrij Vakanties ben je op de juiste plek voor de allerbeste vroegboekdeals! Bovenop de scherpe prijzen profiteer je nu bij ons van € 50,- extra vroegboekkorting op de mooiste en zonnigste vakanties!

 

Of je wilt luieren op het strand in Spanje, rond wilt toeren in je huurauto op één van de Canarische Eilanden of de Griekse keuken wilt ontdekken in Griekenland. Jij bepaalt zelf welke warme zonbestemming jij met korting boekt! Pak dus snel je voordeel en check alle Super Vroegboek Deals!

Voorwaarden:

  • Geldig op reizen met vertrek t/m 31 oktober 2023
  • Geldig op boekingen met een reissom van minimaal € 1.000,- (exclusief Calamiteitenfonds en SGR heffing)
  • Alleen geldig op reizen van Sunmix
Populaire vroegboek deals
*Exclusief bijdragen SGR en Calamiteitenfonds (€ 12,50 per boeking) en eventueel lokaal te betalen belastingen en toeslagen.

Veelgestelde vragen over vroegboek kortingen op vakanties

Doorgaans is in november het reisaanbod voor het nieuwe jaar beschikbaar. Vanaf dat moment kan er dus geboekt worden voor de zomervakantie. Wanneer je ervoor kiest om ruim op tijd te boeken, dan wordt dit vroeg boeken genoemd. Voor vroegboekers gelden er vaak speciale vroegboekkortingen.

Door op tijd te boeken voorkom je dat je favoriete vakantieverblijf volgeboekt is. Een vakantie uitzoeken kan soms een hele opgave zijn. Daarom is het een geruststellende gedachte om je vakantie op tijd te hebben geregeld. Zo ben je verzekerd van een verblijf in het door jou uitgekozen hotel. Wacht je te lang en boek je last minute, dan kan jouw gewenste verblijf zomaar ineens volgeboekt zijn. Daarnaast gelden er voor vele vakanties ook nog eens flinke vroegboekkortingen, die soms oplopen tot wel 20%! Vroegboeken is dan ook erg voordelig en verzekerd je van een fijne, stressvrije vakantie.

Voor de zomervakantie geldt dat de meeste vroegboekkortingen van toepassing zijn bij boekingen gemaakt vóór 1 maart. Uiteraard zijn er altijd enkele uitzonderingen. Zo zijn er enkele touroperators die werken met dagprijzen volgens het Dynamic Packaging principe. Prijzen bij deze touroperators kunnen dagelijks wijzigen op basis van vraag en aanbod.

De hoogte van de korting verschilt per accommodatie, bestemming en touroperator. Om na te gaan hoeveel korting je krijgt, bekijk dan de uitgebreide prijsopbouw bij jouw geselecteerde vakantie. Bovenop de vroegboekkorting vanuit de touroperator, ontvang je bij Prijsvrij Vakanties ook nog eens extra Prijsvrij korting. Daarnaast betaal je bij ons géén boekingskosten. Niet voor niets, is onze slogan dan ook: jouw reis voor de beste prijs!

Blogs
Vroegboek vakantie bestemmingen op polaroids
07 oktober 2022

Beste vroegboek deals & bestemmingen 2023

Het vroegboek seizoen is weer begonnen! Dit betekent vroegboekvoordeel op veel vakanties en je kan kiezen uit alle vakanties! Lees in deze weblog alle voordelen van vroegboeken.