JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Waterpark Spanje » Hotels & Resorts met aquapark » Prijsvrij.be

Zoek Vakanties

Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Top 5 hotels met waterparken

Een kleine greep uit onze hotels met waterglijbanen in Spanje!

Hotels met waterpark in Spanje 

Een ontspannen vakantie waar je heerlijk kunt genieten, maar ook volop waterplezier kan beleven? In Spanje zijn veel leuke hotels te vinden met glijbanen waar vooral de kleintjes zich goed kunnen vermaken. Terwijl de ouders lekker dobberen in het water of relaxen op een ligbedje onder de Spaanse zon, kunnen de kinderen zich prima vermaken met vriendjes in het waterpark. Racen van de glijbaan, watergevechten, springen en duiken. Wat een pret! Overdag zwemmen en in de avond aanschuiven in het restaurant. Wat wil je nog meer?

Kindvriendelijke waterparken in Spanje

In Spanje heb je de keuze uit verschillende hotels met glijbanen. Sommige hotels hebben een leuk aquapark in de buurt en sommige hebben een aantal glijbanen waar vooral de kinderen zich goed kunnen vermaken. Denk aan leuke hotels en campings die vooral erg kindvriendelijk zijn. Kleine glijbanen in een kasteel, steile glijbanen, thema glijbanen en noem maar op. De kinderen zullen het prachtig vinden!

Genieten met het gezin in Spanje

Terwijl de kinderen zich vermaken op de glijbanen hoeven de ouders zich niet te vervelen. Lekker dobberen in het zwembad, luieren op het strand, een drankje drinken aan de poolbar of zonnen op een bedje. Iedere dag wat anders. Of daag de kinderen uit en race met ze van de glijbanen. Dat is genieten met het hele gezin!

Hotels met glijbanen Spanje

Je hebt de keuze uit verschillende soorten hotels met glijbanen. De opties bestaan uit kleinschalige parken, grotere parken en heerlijke all inclusive hotels. We zetten de opties voor je op een rijtje. De Splash S accommodaties hebben 2 tot 3 glijbanen, de Splash M accommodaties 4 tot 6, Splash L heeft er 7 tot 9, Splash XL meer dan 10 en Splash Kids accommodaties zijn heel kindvriendelijk. Er zijn leuke opties voor iedereen.