JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Van der Valk Hotels » Comfortabel & Gastvrij » Prijsvrij.be
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Zoek vakanties

Van der Valk Hotels

De hotels van Van der Valk, wie kent ze niet? Dit familiebedrijf is opgericht in 1939 en sindsdien zet de hele familie zet zich 100% in om het haar gasten naar hun wens te maken. Je kent deze hotelketen vast van hun symbool: de toekan. De comfortabele kamers, de restaurants waar iedereen iets lekkers kan bestellen, het gastvrije personeel… het zijn allemaal dingen die bijdragen aan de goede reputatie van de Van der Valk hotels. Speciaal voor jou vind je in het aanbod van Prijsvrij hotels van Van der Valk terug gelegen in Duitsland en Curacao. Ga op zoek naar jouw ideale Van der Valk hotel!

Populaire Van der Valk Hotels
* Prijzen inclusief verplichte kosten en onder voorbehoud van beschikbaarheid
Populair in Duitsland
p.p. vanaf 133, -
  • *
  • *
  • *
  • *
Van der Valk Resort Linstow
Linstow, Duitsland
Best beoordeeld
9
  • *
  • *
  • *
  • *
Van der Valk Kontiki Beach Resort
Willemstad, Curacao

De voordelen van overnachten bij Van der Valk

Ontzettend veel mensen in België hebben ooit weleens gegeten of gelogeerd in een Van der Valk hotel. Dat heeft een reden. Deze hotelketen is zeer toegankelijk, je voelt je er welkom en de huiselijke sfeer maakt de hotels een fijne plek om te vertoeven. Kortom, bij Van der Valk voel je je snel thuis. Dat komt doordat gastvrijheid in de genen van de bedrijfscultuur zit. De uitmuntende service merk je van de receptie tot aan het restaurant. De focus ligt op kwaliteit en comfort tegen betaalbare prijzen. Check daarom snel onze voordelige tarieven en boek jouw favoriete Van der Valk hotel bij Prijsvrij!

Hotels van Van der Valk in Duitsland

In 1986 zette Van der Valk toentertijd een gewaagde stap door het eerste hotel in Duitsland te openen. En met succes, want inmiddels heeft de Vlaamse hotelketen 8 hotels in Duitsland. Of je nu een hotel zoekt met een subtropisch zwemparadijs voor het hele gezin, vlak bij een golfbaan, met een wellness of midden in de natuur… Van der Valk heeft verschillende leuke opties voor jou in petto in Duitsland!

Van der Valk hotel in Curacao

Van der Valk spreidt haar vleugels ook verder uit naar het Caribisch gebied. Zo vind je op het tropische eiland Curacao een Van der Valk hotel. Het Van der Valk Kontiki Beach Resort ligt vlakbij Willemstad en is bekroond met 5 sterren. Het resort is opgetrokken in een tropische stijl. Dat is terug te zien aan de imponerende tuin met exotische planten en een lagunezwembad met knusse plekken. Een ander groot voordeel is dat dit Van der Valk hotel In Curacao een topligging heeft, namelijk direct aan het strand én op een steenworp afstand van de gezelligheid van de hoofdstad van het eiland. Wanneer kom jij Van der Valk in tropische sferen ontdekken?

Een Van der Valk hotel boek je voordelig bij Prijsvrij

Wil je gebruik maken van de meest gunstige tarieven? Bekijk dan alle hotels van Van der Valk in ons voordelige aanbod. Plan nu jouw vakantie naar Duitsland of Curacao en geniet van alle faciliteiten, de service en de gastvrijheid van een Van der Valk hotel!