JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Uitgaan in El Arenal: de leukste tips » Prijsvrij.be

El Arenal: de leukste uitgaanstips

Auteur: Trix  Gepubliceerd op: 19-10-2021


Zorg dat je goed bent uitgerust en ga voor een stapvakantie in El Arenal! Deze levendige stad vind je op het heerlijke eiland Mallorca en ligt een klein half uurtje rijden onder de hoofdstad Palma de Mallorca. De hotels zijn er heerlijk en geloof ons, die heb je nodig tijdens jouw vakantie in El Arenal. Je kunt hier namelijk zo achterlijk goed uitgaan dat je een lekker bed wel kunt gebruiken. Voor iedereen die last heeft van keuzestress maar vooral geen feestje wil missen hebben wij deze blog geschreven. Hierin lees je namelijk de leukste uitgaanstips en alle party hotspots van El Arenal. Bring on the shots!

De vetste kroegen in El Arenal

Geen zin in lastige gesprekken in het Engels? Ga naar de Heeren van Amstel, een kroeg waar je veel Nederlanders vindt die – zoals je weet – wel weten hoe je een feestje moet bouwen. Een andere spot die je wilt checken is Veronica, een kroeg die ondergronds is en dus lekker lang door mag gaan. Zo kun je er even lekker rustig inkomen en uiteindelijk los gaan op de lekkere beats.


Kustlijn van El Arenal

De meest toffe clubs in El Arenal

Een dikke tip om uit te gaan in El Arenal is in club Shooters. Dit is de grootste ondergrondse discotheek van Mallorca waar je niet verbaasd op moet kijken als de champagne niet per glas maar per fles besteld wordt. Veel Dj’s draaien hier de sterren van de hemel en bezorgen jou een onvergetelijke avond. Een andere toffe plek om lekker uit te gaan is BMC Dance Club, dat zelfs tot de grootste discotheken van Europa behoort.


Het strand van El Arenal

24-7 party in El Arenal

Is de nacht echt te kort om lekker uit te kunnen gaan in El Arenal? No problem, dan ga je gewoon lekker naar Megapark. Dit is een openlucht kroeg die al om 10 uur ’s ochtends begint, dus met een beetje geluk kun je het slapen overslaan en in één keer lekker door. Megapark is vooral erg geliefd bij de Duitsers, dus lal lekker mee met de Duitse Schlagers en maak vrienden voor het leven (of voor heel even dan).Haven van El Arenal

Hoteltip: Torre Azul****

Heb je zin gekregen in een lekker feestje na deze uitgaanstips? Snappen wij! Het enige dat je nog hoeft te doen om lekker uit te kunnen gaan in El Arenal is jouw favoriete hotel te kiezen en alvast wat voor te slapen, want hier zul je tijdens jouw vakantie niet echt aan toekomen.