Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Mallorca ×
    • El arenal ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie El arenal

Op zoek naar een goedkope vakantie El Arenal? Last minute El Arenal en all inclusive El Arenal vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in El Arenal van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie El Arenal te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! El Arenal is een zeer populaire vakantiebestemming in Spanje en zelfs de drukste en meest bekende badplaats op het eiland Mallorca.

Lees meer

Populaire vakanties El arenal

El Arenal - Uitgaanscentrum van Mallorca

Al sinds jaar en dag is El Arenal voor vele Nederlanders het ultieme vakantievieren, met een uitgebreid bruisend nachtleven, een lang wit zandstrand en een uitgestrekte 7 kilometer lange boulevard.

 

Het uitgaansleven bestaat uit een breed scala aan Spaanse en Nederlandse bars en discotheken waar je elke avond uit je dak kunt gaan. Vooral De Zaak, Shooters en de Babbelaar zijn erg populaire bars. Wil je tot in de late uurtjes doorgaan op de beats van 's werelds meest beroemde dj's dan zijn de discotheken ClubNL, Beachhouse en Veronica echt iets voor jou.

 

Maar niet alleen feestvierders kunnen terecht in El Arenal, er zijn namelijk vele leuke strandpaviljoens, winkeltjes en restaurants langs de gezellige palmenboulevard. Daarnaast loopt het mooie strand langzaam af in de azuurblauwe zee, waardoor het ook voor kinderen geschikt is.