JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Last Minute Costa Teguise » Vakantie Deals 2024 » Prijsvrij.be
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Last Minute Costa Teguise

De badplaats Costa Teguise is ideaal wanneer je op zoek bent naar een last minute vakantie op Lanzarote. De stranden zijn goudgeel en voorzien van een verkoelende bries. Perfect voor een strandvakantie. Maar, wist je dat je hier nog veel meer kan beleven? Ontdek het met eigen ogen tijdens je volgende vakantie in Costa Teguise!

Last Minute Costa Teguise

Last minute strandvakantie naar Costa Teguise

De stranden Playa de los Charcos en Playa de las Cucharas zijn de meeste bekende stranden van de badplaats Costa Teguise. Tijdens je last minute vakantie zal je hier dus zeker veel te vinden zijn wanneer je graag naar het strand gaat. De wind staat er vrijwel altijd, zodat het ook op warme dagen goed vertoeven is.

Costa Teguise: een gezellige badplaats

Heb jij jouw last minute naar Costa Teguise al geboekt? Dan heb je een goede keuze gemaakt! Deze badplaats beschikt over een ruim aantal gezellige cafés, bars en restaurants. Jaarlijks bezocht door veel verschillende nationaliteiten wat het extra gezelliger maakt.

Het natuurspektakel van Lanzarote

Vanaf de luchthaven van Lanzarote (Arrecife) ben je binnen 15 minuten in Costa Teguise, ideaal als je snel op je vakantiebestemming wil zijn. Vergeet echter niet om het prachtige eiland te verkennen. Het unieke maanlandschap, wat voortkomt uit het vulkanische karakter van de Canarische Eilanden, is bekend en geliefd bij iedereen die je al voorging. Het nationaal park Timanfaya is de absoluut de moeite waard om zelf te ontdekken met je eigen huurauto. Heb je nog niet genoeg gekregen van dit aparte landschap tijdens je vakantie naar Costa Teguise? Dan zijn ook de Cuevas los Verdes (groene grotten) of Jameos del Agua de moeite waard.

De beste last minute deals naar Costa Teguise

Lanzarote heeft een grote diversiteit. Culinair genieten, regionale feesten en evenementen, interessante natuur en is ook ideaal als zonbestemming. Voor een goedkope vakantie ben je hier aan het juiste adres. Bekijk daarom snel onze deals want een last minute naar Costa Teguise wordt een onvergetelijke belevenis!