Last Minute Costa Teguise

De badplaats Costa Teguise is ideaal wanneer je op zoek bent naar een last minute Lanzarote! De stranden zijn goudgeel en voorzien van een verkoelende bries. Perfect voor een strandvakantie, maar wist je dat je hier nog veel meer kan beleven?

Lees meer
Last Minutes
Alle last minutes

Bezoek deze stranden tijdens je last minute Costa Teguise

De stranden Playa de los Charcos en Playa de las Cucharas zijn de meeste bekende van de badplaats. Tijdens je Costa Teguise last minute zal je hier dus zeker te vinden zijn wanneer je graag naar het strand gaat! De wind staat er vrijwel altijd, zodat het ook op warme dagen goed vertoeven is.

Gezellige badplaats

Heb je jouw Last minute Costa Teguise al geboekt? Dan heb je een goede keuze gemaakt! De badplaats beschikt over een ruim aantal gezellige cafés, bars en restaurants. Jaarlijks bezocht door veel verschillende nationaliteiten wat het net wat gezelliger maakt.

Natuurspektakel

Vanaf de luchthaven van Lanzarote (Arrecife) ben je binnen 15 minuten in Costa Teguise, ideaal als je snel op je vakantiebestemming wilt zijn! Vergeet echter niet om het prachtige eiland te verkennen.

Het unieke maanlandschap, wat voorkomt uit het vulkanische karakter van de Canarische Eilanden, is bekend en geliefd bij iedereen die je al voorging. Het nationaal park Timanfaya is de moeite waard om zelf doorheen te rijden. Wie nog niet genoeg heeft gekregen van dit aparte landschap tijdens zijn vakantie naar Costa Teguise, zijn ook de Cuevas los Verdes (groene grotten) of Jameos del Agua de moeite waard.

Last minute Costa Teguise

Lanzarote heeft een grote diversiteit. Culinair genieten, regionale feesten en evenementen, interessante natuur en ook ideaal als zonbestemming. Voor een goedkope vakantie ben je hier aan het juiste adres. Een last minute Costa Teguise wordt een onvergetelijke belevenis!