Last Minute Lanzarote

In België zijn de zomers niet altijd even mooi. En ook de rest van het jaar is vaak regenachtig en koud in ons kleine kikkerlandje. Voor veel mensen een reden om alsnog een last minute vakantie te boeken. Zie jij het ook wel zitten om er op het laatste moment nog even lekker tussenuit te gaan? Dan is Lanzarote een ideale keuze. Want op dit prachtige Canarische eiland geniet je het hele jaar van zomerse temperaturen en is zon gegarandeerd!

Lees meer
Last Minutes
Alle last minutes

Genoeg redenen voor een bezoek

Ben je al ooit op de Canarische Eilanden geweest? Dan weet je uit eigen ervaring hoe mooi het er is. Het vulkanische Lanzarote heeft genoeg te bieden om jouw goedkope last minute vakantie tot een succes te maken:

  • Prachtige stranden zoals bij Playa Blanca en Puerto del Carmen of Costa Teguise en het hele jaar door aangename temperaturen.
  • Genoeg mogelijkheden voor actieve uitjes, zoals wandelen, fietsen en het beoefenen van diverse watersporten.
  • Interessante culturele bezienswaardigheden, zoals het schilderachtige plaatsje El Golfo en Haria, het dorp van de duizend palmbomen.
  • Een bruisend uitgaansleven en gezellige restaurants met de heerlijkste gerechten.

Bovendien zijn de mensen op de Canarische Eilanden gastvrij en erg vriendelijk. In de all inclusive resorts word je verwend van top tot teen en kun je heerlijk tot rust komen. Genoeg redenen dus voor een reis naar Lanzarote!

Boek je last minute Lanzarote bij Prijsvrij.be

Wil je een last minute vakantie naar Lanzarote boeken, bekijk dan eens het overzicht van Prijsvrij.be. Wij zijn voor jou op zoek gegaan naar de beste deals, zodat we je zonvakantie kunnen aanbieden voor de beste prijs. Aarzel dus niet en boek vandaag nog jouw ticket naar de zon!