Last Minute Playa Blanca

Een zonvakantie met het hele gezin is natuurlijk geweldig. Maar wat als je terechtkomt op van die overvolle stranden, drukke boulevards en luidruchtige hotels? Prijsvrij.be biedt je een alternatief. Vlieg bijvoorbeeld eens met het hele gezin last minute naar Playa Blanca op Lanzarote! In dit van oorsprong kleine visserdorpje op de Canarische Eilanden met haar mooie witte huisjes vind je nog de rust die je zoekt tijdens je vakantie.

Lees meer
Last Minutes
Alle last minutes

Last minute genieten in Playa Blanca

Tijdens een vakantie in Playa Blanca is er genoeg te doen voor jong en oud. Beeld je eens in: je boekt een fantastisch hotel met alles erop en eraan. Buiten neem je en verkoelende duik in het mooie zwembad of je loopt met je kroost de helderblauwe zee in.

Ga je op ontdekkingstocht op Lanzarote, dan kom je terecht in een schilderachtig plaatsje, met leuke winkeltjes, gezellige boulevards en knusse restaurants. En wil je in Playa Blanca meteen iets van de mooie natuur van Fuerteventura zien? Vanuit de kleine haven pak je zo de boot naar dit prachtige nabijgelegen eiland.

Jouw last minute Playa Blanca boek je natuurlijk bij Prijsvrij.be

Wie met het hele gezin zonder zorgen wil kunnen genieten van een fantastische last minute in Playa Blanca, boekt zijn vakantie bij Prijsvrij.be. Want wij gaan voor jou op zoek naar beste deals en je betaalt bij ons géén boekingskosten. Zo weet je zeker dat je geld overhoudt voor andere leuke dingen!

Aarzel dus niet en boek vandaag jouw ticket naar de zon. Voor je het weet lig je al luierend te genieten van je welverdiende vakantie!