Last Minute Playa de las Américas

Een heerlijke vakantie naar het zonovergoten Tenerife boek je last minute via Prijsvrij.be. Playa de las Americas wordt gezien als de meest populaire, maar ook de grootste badplaats van Tenerife. Verblijf in een van de wijken Fanabe of Torviscas voor een fanatische last minute Playa de las Americas.

Lees meer
Last Minutes
Alle last minutes

Uitgaan doe je hier

Playa de las Americas loopt van het zuiden tot aan de badplaats Los Cristianos en biedt daarom veel activiteiten voor jong en oud. Vergeet ook zeker niet het uitgaansleven te leren kennen. Uitgaan doe je namelijk op de Verónicas Strip. Waar je verschillende leuke discotheken en bars zult vinden die tot in de vroege uurtjes open zijn. Je kan dus gemakkelijk een goedkope vakantie boeken en vervolgens helemaal los gaan in Playa de las Americas!

Verken de omgeving

Wil je tijdens je vakantie ook een leuke excursie doen? Denk dat eens aan een het huren van een auto en ga naar surfspot El Médano. Spot dolfijnen en walvissen en maak een fantastisch mooie wandeling met de route Barranco del Infierno.

Playa de las Americas biedt prachtige resorts aan, met de meest mooie all inclusive formules. Maar ook voor een eenvoudig appartement waarbij je alle vrijheid zult hebben kan je hier vinden voor een Playa de las Americas last minute.

Boek je vakantie naar de zon

Playa de las Americas is bij uitstek de grootste badplaats van Tenerife. Liever een kleine badplaats? Ga dan naar de Costa Adeje, Los Cristianos of Santa Cruz de Tenerife.

Een lastminute Playa de las Americas boek je het gehele jaar door. Doordat het klimaat zo gunstig is, kun je het hele jaar door het eiland Tenerife (en eigenlijk alle Canarische Eilanden) goed bezoeken. Door het grote aanbod en de veelzijdigheid hiervan, biedt een last minute Playa de Las Americas een goedkope vakantie voor iedereen. Boek jou goedkope vakantie naar deze veelzijdige bestemming voor het te laat is!