Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Tenerife ×
    • Playa de las americas ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Playa de las americas

Op zoek naar een goedkope vakantie Playa de las Americas? Last minute Playa de las Americas en all inclusive Playa de las Americas vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Playa de las Americas van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Playa de las Americas te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Playa de las Americas ligt op Tenerife, één van de Canarische Eilanden.

Lees meer

Populaire vakanties Playa de las americas

Playa de las Americas - Bruisende badplaats

Deze meest bekende en grootste badplaats van het eiland Tenerife kent gezellige wijken en mooie stranden die voornamelijk uit lavazand bestaan. Hier tref je een kilometerslange mooie promenade die loopt vanaf voormalig vissersdorpje Los Cristianos tot de mondaine badplaats Costa Adeje. Langs deze gezellige boulevard vind je veel terrassen, souvenir- en kledingwinkels. Hierdoor is het een ideale bestemming voor wandelliefhebbers; heerlijk slenteren langs de grillige kustlijn, winkelen of gewoon lekker op een terrasje te zitten.

Uitgaan in Playa de las Americas

Playa de las Americas staat ook bekend om zijn levendige uitgaansleven, je vindt hier tal van bars, kroegen, livemuziek, discotheken en nachtclubs die zich concentreren in het uitgaanscentrum Verónicas. Tot in de late uurtjes vermaakt vooral de jeugd zich hier kostelijk. Op culinair gebied hoefde je in Playa de las Americas voorheen niet veel te verwachten, echter is hierin wel een kentering zichtbaar. Het aanbod in sfeervolle en goede restaurants neemt steeds meer toe.