Last minute Playa del Carmen

Playa del Carmen biedt je alle elementen voor een heerlijke zonvakantie: een aangenaam klimaat, witte zandstranden, een gezellig centrum en er zijn volop leuke activiteiten te ondernemen in de omgeving! Playa del Carmen is erg populair onder Europeanen en doet minder toeristisch aan als bijvoorbeeld Cancún. In Playa del Carmen vind je dan ook meer laagbouw en is de algehele sfeer erg gemoedelijk! 

Lees meer
Last Minutes

Het centrum van Playa del Carmen

Playa del Carmen is door de jaren heen uitgegroeid van een klein vissersdorpje in Mexico naar een van de meest populaire badplaatsen in de regio Yucatan. Er zijn veel All Inclusive resorts aan het strand en talloze toeristische winkeltjes en restaurants. In het centrum aan de Quinta Avenida liggen de meeste winkels en terrasjes. Je kan hier prima een middag spenderen en urenlang naar mensen kijken. Ook in de avond is het hier erg gezellig en zijn er verschillende uitgaansgelegenheden. 

De leukste activiteiten

In de omgeving van Playa del Carmen zijn de mogelijkheden onbegrensd! Ga snorkelen of duiken in een cenote/grot, breng een bezoek aan de historische stad Tulum of beoefen een van de vele watersporten aan het strand. De onderwaterwereld is erg divers en je kan er zelfs schildpadden en walvishaaien tegenkomen. Je kan georganiseerde trips boeken, maar ook het huren van een auto behoort tot de mogelijkheden. Zo kan je zelf rijden naar bijvoorbeeld Chichen Itza. Voor gezinnen met kinderen mag een bezoek aan een van de 2 attractieparken Xel-ha of Xcaret zeker niet ontbreken!

Last minute Playa del Carmen boek je bij Prijsvrij.be

Ben je overtuigd van deze leuke vakantiebestemming? Dan maken wij het wel erg gemakkelijk voor je. De beste last minute deals hebben wij al voor je gevonden! Boek daarom snel je vakantie naar Playa del Carmen en ontdek Mexico, het land van al je dromen!