Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Mexico ×
    • Yucatan ×
    • Playa del carmen ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Playa del carmen

Op zoek naar een goedkope vakantie Playa del Carmen? Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Playa del Carmen van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Playa del Carmen te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Playa del Carmen is van oorsprong een vissersdorpje maar is de laatste jaren uitgegroeid tot een volwaardige badplaats. In de badplaats aan de westkust van Mexico vind je palmrijke stranden, vele winkeltjes, restaurants en typische Mexicaanse uitgaansgelegenheden. Verder kunnen cultuurliefhebbers de Maya-ruïnes van Tulum en Cobá bezoeken maar zullen de duik,- snorkel- en visliefhebbers zich hier ook uitstekend thuis voelen.

Lees meer

Populaire vakanties Playa del carmen

Playa del Carmen - Veelzijdige badplaats in Mexico

Ervaar het magische Playa del Carmen tijdens jouw vakantie in Mexico. Playa, zo wordt de stad genoemd door de ´locals´, is gevestigd aan de kust van de Caribische Zee. Het Mexicaanse vissersdorp is de laatste jaren als een paddenstoel uit de grond geschoten en is nu één van werelds snelst groeiende steden. Ondanks de populariteit van deze plaats zijn de Mexicanen zeer gastvrij, vriendelijk en ontvangen ze iedereen met open armen. De grote luxe resorts die vooral gebaseerd zijn op de all-inclusive formule zijn te vinden in de bewaakte villa- en resortwijk Playacar. Deze community beschikt ook over een volledige 18-holes golfbaan.

 

Geniet van de Mexicaanse zonnestralen op één van de bekende prachtige witte stranden onder genot van een koel drankje. Tevens zijn er verscheidene mogelijkheden om te duiken. Het onderwaterleven is wonderbaarlijk en staat bekend als één van de mooiste duikoorden ter wereld.

 

Loop door de sfeervolle straten in het centrum van Playa waar je kan genieten van een hapje of drankje in één van de bruisende bars of restaurants. Ga helemaal uit je dak in de gezellige salsa- of jazzcafés. Uitgezonderd het waterleven zijn er nog tal van andere excursiemogelijkheden vanaf Playa del Carmen. Bezoek de bouwwerken van de Maya's in Tulum of ontdek het eco -archeologische park van Sian Ka´an en Xcaret waar het mogelijk is om te zwemmen met wilde dolfijnen. Mis deze kans niet en verblijf tijdens je vakantie in één van de luxe hotels en resorts en beleef een unieke vakantie in Playa del Carmen.