Last Minute San Antonio

Hip & happening: Ibiza! Steeds vaker kiezen reizigers voor dit prachtige eiland. De combinatie strand, uitgaan en prachtige natuur zorgt ervoor dat dit veelzijdige eiland voor iedereen is. San Antonio is vanwege haar ideale ligging perfect om het eiland te verkennen.

Lees meer
Last Minutes
Alle last minutes

Zonsondergang San Antonio

Tijdens je last minute San Antonio is een bezoek aan het welbekende Café del Mar echt een must. Bekijk hier samen met vele andere reizigers de prachtige zonondergang terwijl je nipt van je cocktail. Het café is gelegen aan de Sunset Strip met veel andere gezellig barretjes en cafés.

Kindvriendelijke vakantie Ibiza

Wanneer je met kinderen op vakantie gaat is Ibiza een goede keuze. De verschillende gezellige stranden lopen rustig af waardoor de stranden geschikt zijn voor families met kinderen. In San Antonio vind je een groot strand met een schoon, ondiep en veilig strand.

Gaan er kinderen mee op je last minute vakantie naar San Antonio? Het Aquarium Cap Blanc en de grotten Ses Llegostes liggen vlakbij en zijn een super leuk familie uitje.

Zonvakantie Ibiza

San Antonio is een bruisende vakantiestad en heeft onder andere een gezellige wandelboulevard, leuke bars en veel heerlijke restaurants. In de zomer zijn er bijvoorbeeld gratis concerten, markten en andere activiteiten aan de boulevard.

Last minute San Antonio

Ben jij ook enthousiast over een San Antonio last minute? Wacht dan niet langer en boek deze geweldige vakantie ervaring vandaag nog! De verschillende goedkope Ibiza vakanties zorgen ervoor dat jij binnen mum van tijd de ideale last minute vakantie naar San Antonio hebt gevonden.