Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Ibiza ×
    • San antonio ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie San antonio

Op zoek naar een goedkope vakantie San Antonio? Last minute San Antonio en all inclusive San Antonio vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in San Antonio van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie San Antonio te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! San Antonio ligt in Spanje en is zelfs één van de meest gezellige plaatsen van Ibiza.

Lees meer

Populaire vakanties San antonio

San Antonio - Leuke stad met bruisend nachtleven

San Antonio is één van de populairste vakantiebestemming onder Europese toeristen wegens zijn overweldigende baai en spectaculaire zonsondergangen over de kustlijn van Ses Variades. Een eeuw geleden leefde de inwoners van deze stad enkel van de landbouw, visserij en oude tradities. Het groeiende toerisme heeft dit totaal doen veranderen.

 

Hedendaags biedt San Antonio een diversiteit aan hotels, herbergen, flats en andere toeristische diensten. Het centrum van deze prachtige stad biedt diverse informatiepunten, vele winkels, leuke cafés en gezellige bars. Als je geluk hebt kan je genieten van openluchtconcerten. Buiten het centrum bevindt zich Cueva de ses Fontanelles, een grot wat een collectie van prehistorische tekeningen verborgen houdt. Een ander interessante plaats is de ondergrondse kerk Capilla de Santa Agnès, waar vele wonderen zijn gebeurt. Ontdek het met eigen ogen. In Cap Blanc Aquarium kun je een kijkje nemen in het schitterende onderwaterleven van Sant Antoni de Portmany.

 

Deze plaats bezit tevens een rijk landschap waar natuurliefhebbers diverse routes kunnen wandelen en genieten van de mooie uitzichten op de stranden, klippen en de adembenemende oceaan. Ontdek de omgeving van San Antonio met de fiets en wordt verrast door adembenemende gebieden. Of geniet van de Spaanse zon op de mooiste strand Cala Salada. Ontwijk het massatoerisme en beleef de perfecte vakantiebestemming San Antonio met eigen ogen.