JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Last Minute Hammamet » Vakantie deals 2023 » Prijsvrij.be
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Last Minute Hammamet

Naast de moderne en prachtige hotels die Hammamet rijk is, vind je hier ook nog een oorspronkelijke oude medina. Het toerisme weet de laatste jaren de weg naar de badplaats Hammamet goed te vinden en dat is niet voor niets! Een last minute naar de Golf van Hammamet is ook voor jou een goede optie.

Last Minute Hammamet

Vakantie Hammamet: uitgestrekte stranden

Deze badplaats aan de Golf van Hammamet in Tunesië bestaat uit een kilometerslange zandstrand waar de strandbedjes uitnodigend op je wachten. Naast dat je heerlijk kunt relaxen op het strand, zijn verschillende watersporten mogelijk waaronder windsurfen, zeilen of (het minder intensieve) waterfietsen. En zo zijn er nog velen andere activiteiten en bezienswaardigheden in Hammamet. Een last minute Hammamet hoeft daarom zeker niet te vervelen!

Wat te doen in de avond in Hammamet

Hammamet staat bekend om zijn nachtleven. Sommige hotels in het “nieuwe gedeelte” hebben hun eigen discotheek waar je tot in de vroege uurtjes kunt dansen. Tijdens je last minute Hammamet kan je dus ook ’s avonds Hammamet ontdekken! Andere club liggen vaak in het moderne gedeelte in de stad.

Vergeet ook zeker niet het oude gedeelte van Hammamet de bezoeken. Vanaf de Kasba (de oude vesting) heb je een prachtig uitzicht over de oude medina. Tussen het hotelgedeelte en de oude stad rijdt een leuke toeristentrein waar je gebruik van kunt maken. De trein is te herkennen aan zijn mooie wit-blauwe uiterlijk.

Last minute vakantie Golf van Hammamet

Voor een heerlijke vakantie aan de Golf van Hammamet ben je zeker tijdens je Hammamet last minute aan het juiste adres. Mocht je liever geïnteresseerd zijn in een andere badplaats aan deze kust, bekijk dan zeker ook eens het aanbod voor Sousse, Monastir, Mahdia of Port El Kantaoui.

Last minute Hammamet Tunesië

Struin tijdens je goedkope vakantie last minute Hammamet over de boulevard voor leuke souvenirs, of rust uit op het strand. Boek je vakantie via Prijsvrij Vakanties en je weet gelijk dat je een goedkope vakantie te pakken hebt. In combinatie met de Best Promotie Garantie weet je dat je niet teveel betaald. Met keuze genoeg: van een last minute Hammamet naar een last minute Golf van Hammamet staat ook jouw ideale vakantie er tussen!