Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Tunesie ×
    • Golf van hammamet ×
    • Hammamet ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Hammamet? Last minute Hammamet en all inclusive Hammamet vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Hammamet van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Hammamet te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Hammamet is een geliefde badplaats gelegen aan de Golf Van Hammamet in het mysterieuze Tunesie.

Lees meer

Populaire vakanties Hammamet

Hammamet - een moderne en mystieke badplaats

Je vindt er prachtige stranden en tal van bezienswaardigheden, zoals de medina, de kasbah en het fort aan de vissershaven. Verder heeft Hammamet twee belangrijke winkelstraten en kan je lekker genieten van de cafés en restaurants aan de oeverpromenade.

Bezienswaardigheden Hammamet

Het parelwitte zandstrand van Hammamat is op de meeste plaatsen erg breed. Voor de actieve vakantieganger zijn er vele sportieve opties zoals: diepzeeduiken, surfen, zeilen, vissen, tennis, paardrijden of golf. Mogelijkheden genoeg! Ga je op vakantie met het hele gezin? Breng dan een bezoek aan het themapark Carthage Land.