JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Vliegen met Air Europa » Voordelig op reis » Prijsvrij.be
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Air Europa

Met Air Europa vlieg je de hele wereld over; naar vakantiebestemmingen in Europa, het Caribisch gebied en het exotische Latijns-Amerika. Deze Spaanse luchtvaartmaatschappij is al jaren een trouwe partner van Prijsvrij Vakanties en daar zijn wij héél trots op. Door onze goede samenwerking, kunnen wij jou namelijk de beste vliegvakanties aanbieden met vertrek vanaf verschillende luchthavens zoals Amsterdam en Brussel. Of je nu weg wil dromen op een parelwit strand in de Dominicaanse Republiek, mee wil dansen op de zwoele salsa-muziek in Cuba of de betoverende tempels in Mexico wil verkennen. Ontdek de beste deals met Air Europa en bekijk alle vakanties uit ons aanbod!

Waarom kiezen voor Air Europa?

Air Europa is een betrouwbare luchtvaartmaatschappij met een internationaal vliegnetwerk. In 1986 werd de maatschappij opgericht en voerde toen haar eerste vlucht uit tussen Tenerife en Londen. Kort daaropvolgend, veroverde Air Europa de Spaanse markt en inmiddels de hele wereld. Met een uitgebreid netwerk naar Europa, Latijns-Amerika en het Caribisch gebied, kan je werkelijk alle kanten op. 

Ontdek Latijns-Amerika met Air Europa

Sinds 2020 heeft Air Europa haar vluchtnetwerk flink uitgebreid én dit jaar gooit ze er nog een schepje bovenop: met 2 dagelijkse vluchten vanuit o.a. Amsterdam en Brussel én naar meer dan 20 bestemmingen in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Topbestemmingen zoals Punta Cana, Havana, Cancun, Salvador de Bahia, Bogota en Medellín worden aangevlogen met een overstap in Madrid. De vluchten sluiten naadloos op elkaar aan, zodat jij zorgeloos kunt vliegen naar jouw favoriete vakantiebestemming!

Voordelen van jouw vlucht met Air Europa:

  • De luchtvaartmaatschappij heeft een jonge vloot met o.a. Boeings en Dreamliners
  • Reizen in Economy Class is heel aangenaam; met genoeg ruimte om je benen te strekken
  • Geniet van films en muziek met je eigen individuele entertainment systeem aan boord
  • Profiteer van maximaal comfort in Business Class; met luxe 'full flat' stoelen

Duurzaam vliegen met Air Europa

Vliegen is natuurlijk geen duurzame keuze, maar Air Europa is vastbesloten haar ecologische voetafdruk te verkleinen. Daarom heeft de luchtvaartmaatschappij meerdere initiatieven genomen om haar impact op het milieu te verminderen; door investeringen in moderne en brandstofefficiënte vliegtuigen, het gebruik van bio-brandstoffen op bepaalde vluchten, energiebesparende maatregelen, door recycling te bevorderen en de afvalproductie te verminderen. Air Europa is daarom een uitstekende keuze voor milieubewuste reizigers.

    Boek jouw pakketreis met Air Europa!

    Prijsvrij Vakanties combineert de goedkope vluchten van Air Europa met verschillende accommodaties, die je allemaal terug kunt vinden op onze website. Door middel van deze combinaties, stellen wij de goedkoopste pakketreizen samen. Benieuwd naar de leukste plekken voor jouw vakantie? Vind dan de beste promotie en ontdek de wereld met Air Europa!