JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Gedupeerde prijswinnaar TV-programma » Prijsvrij Vakanties

Reisorganisatie Prijsvrij.be komt gedupeerde prijswinnaar TV-programma tegemoet

’s-Hertogenbosch, 17 december 2019

Reisorganisatie Prijsvrij.be komt gedupeerde prijswinnaar tv-programma tegemoet

Prijsvrij.be schiet winnaar Selattin Defevere (18) te hulp. Hij won met zijn deelname aan een spelshow een jaar lang gratis vakantie ter waarde van 18.000 euro, maar kon deze prijs door het faillissement van sponsor Thomas Cook slechts voor een deel verzilveren. Reisorganisatie Prijsvrij.be biedt de pechvogel daarom een reistegoed van €1.000,- aan, waardoor Defevere alsnog zijn droomvakantie kan boeken.

Defevere vertrok na zijn succesvolle deelname aan het televisieprogramma op reis naar Singapore en Bali. Na zijn eerste reizen had Selattin nog genoeg plannen, onder meer om met zijn twee zussen op pad te gaan tijdens de Paasvakantie. Het faillissement van Thomas Cook zette echter een streep door deze plannen. Prijsvrij.be wil er op deze manier voor zorgen dat de jonge prijswinnaar alsnog van zijn vakantie kan genieten. Daan Korteweg, verantwoordelijk voor de Belgische markt bij Prijsvrij: “We hebben hier bij ons op kantoor een aantal fanatieke fans van het programma zitten. Ze gaven meteen aan dat we iets voor Selattin moesten doen. Daarom laten we hem alsnog een vakantie boeken bij ons op prijsvrij.be, waarbij wij zelf de eerste €1.000,- voor onze rekening nemen.”

De prijswinnaar zelf was aangenaam verrast door het nieuws dat hij alsnog op vakantie kon. Selattin “Super mooi dat ik straks toch nog een mooie reis kan maken! Ik had er niet meer op gerekend, dus dit is een enorme meevaller.” Prijsvrij is pas enkele jaren actief in België, maar maakt desondanks een enorme groei door op deze markt. “We doen dan ook graag iets terug voor onze Vlaamse bezoekers, en in het bijzonder nu voor Selattin”, aldus Korteweg.

E I N D E  P E R S B E R I C H T

Over Prijsvrij.be

Prijsvrij.be is, met de hoogste klantwaardering op Trustpilot (9.0), een opkomende en een van de voordeligste reisorganisaties van België. De reisorganisatie is meerdere malen genomineerd voor reiswebsite van het jaar. Bij de reisorganisatie kunnen consumenten terecht voor scherp geprijsde pakketreizen, last minutes, wintersportvakanties, verre reizen en citytrips.