JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Tips voor de paasvakantie » Prijsvrij Vakanties

Tips voor de paasvakantie

Auteur: Esther  Gepubliceerd op: 31-01-2022

Nog een aantal nachtjes slapen en dan is het alweer zo ver, de paasvakantie breekt aan! Voor vele reizigers de perfecte gelegenheid om alvast erop uit te trekken en te genieten van het zomerse weer aan bijvoorbeeld één van de Mediterrane stranden. Ben jij nog op zoek naar jouw ideale paasvakantie? Lees dan snel verder!

Last minute paasvakantie

Wil je nog een last minute paasvakantie boeken? Dan is nu het juiste moment! Zo bieden wij je nog verschillende paasvakanties aan, naar bijvoorbeeld de Turkse Rivièra of naar één van de Spaanse kusten. Lees onze eerdere weblog over het boeken van een last minute vakantie waar je allemaal aan moet denken.

Wanneer je op het laatste moment je vakantie wilt boeken dan zijn er vaak al genoeg paasvakantie aanbiedingen. Ben jij nog op zoek en heb jij zin in zon? Bekijk dan snel de volgende paasvakantie aanbiedingen.

Paasvakantie

Voor veel schoolgaande kinderen duurt de paasvakantie twee weken. Zo kan je dus gemakkelijker besluiten op een andere dag te vertrekken dan de weekenddagen. Dit kan je al gauw flink besparen! Daar komt nog bij dat de meeste luchthavens een stuk rustiger zijn en zo kom je ontspannen aan op je vakantieadres. Als dat niet een ideaal begin is van je paasvakantie!

Voetjes in het zand

Alternatieve luchthavens

Woon jij dichtbij de grens, dan loont het vaak om eens verder te kijken dan de Belgische luchthavens. Bijvoorbeeld vanaf de Nederlandse luchthavens: Rotterdam, Eindhoven, Groningen of Amsterdam Schiphol. Ook het vliegen vanaf een Duitse luchthaven is rond de paasvakantie namelijk extra voordelig omdat Duitsers geen (school)vakantie hebben. Profiteer van extra voordeel en een rustige luchthaven terwijl je geniet van een super paasvakantie! Vanaf de Vlaamse grens ben je snel op de Duitse luchthaven Düsseldorf, Düsseldorf-Weeze of Keulen. Check snel jouw voordeel!

Welke bestemming kies jij?

Waar schijnt de zon tijdens de paasvakantie? Over het algemeen zijn de zuidelijke landen van Europa al heerlijk om te bezoeken. Denk hierbij aan Spanje of één van de Canarische Eilanden. Ook Turkije en Griekenland (en dan vooral Kos) bieden je een heerlijk klimaat aan.

Wil je liever wat verder op vakantie? Dan zou je kunnen denken aan een all inclusive vakantie naar Egypte of de Kaapverdische Eilanden.

Hoteltip: SUNRISE Holidays Resort*****

Resort met glijbanen

Genoeg tips om zelf je paasvakantie voor dit jaar te boeken. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan vandaag nog contact op met onze reserveringsafdeling en vlieg deze week nog naar zonnige oorden!