JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Wie zijn al die Duitse reisorganisaties? » Prijsvrij.be

Wie zijn al die Duitse reisorganisaties?

Auteur: Esther  Gepubliceerd op: 16-06-2018

Je ziet het steeds vaker, andere namen van reisorganisaties en touroperators die nog helemaal niet bekend zijn in België. DER Touristik, Alltours en Alltours-X zijn in Duitsland al hele grote jongens, maar in België nog onbekende namen. Daar gaat in 2015 zeker verandering in komen! Wellicht heb je hierover nog vragen, hieronder vind je de meest gestelde vragen.

DER Touristik wordt exclusief voor je aangeboden via Prijsvrij.nl. Ze bieden reizen aan naar Europese bestemmingen zoals Turkije, Griekenland en Spanje, maar kunnen je ook veel vakanties bieden naar de verre bestemmingen zoals Thailand of Bali. Ook vertrekken vanaf luchthavens langs de Vlaamse grens zoals Düsseldorf & Keulen kan je mooie voordelen opleveren.


Als tip willen we je nog meegeven dat ze in Duitsland andere vakantieperiodes hebben. Zo lopen de krokus-, mei- en herfstvakantie niet gelijk. Dat betekent voor jou goede aanbiedingen binnen deze vakanties!Meest gestelde vragen over deze organisaties:

  1. Ben ik wel verzekerd zoals ik bij een Vlaamse maatschappij zou zijn?
    Uiteraard ben je verzekerd voor je vakantie zoals je bent gewend van ons. Prijsvrij.nl is aangesloten bij de ANVR en de SGR waardoor je hiervoor bent verzekerd. Omdat je reis via een Duitse maatschappij wordt uitgevoerd, gelden hiervoor ongeveer dezelfde voorwaarden. De kwaliteitsgarantie is gewaarborgd. Mocht je precies de voorwaarden willen nalezen, klik dan hier.

  2. Kan ik deze Duitse maatschappijen vertrouwen?
    DER Touristik, Alltours en Alltours-X zijn één van de grootste reisbedrijven van Duitsland. Der Touristik is al 90 jaar actief in het verkopen van vakanties, en heeft meer dan 10.000 eigen winkels! Het is de één na grootste reisorganisatie in Duitsland, waardoor ze zeer betrouwbaar zijn. Alltours is al enige tijd in de Vlaamse markt zichtbaar en is een grote partner van Prijsvrij.nl met vakanties richting de Middellandse zee, maar ook verre bestemmingen zoals de Malediven of Thailand.

  3. Heb ik ook de kwaliteit van een Vlaamse maatschappij?
    Ja, bij de meeste geboekte reizen heb je een reisleiding die je ter plaatse op de bestemming opvangt. Ze zorgen ervoor dat de vakantie verloopt naar verwachting en kunnen je hulp bieden voor vragen en belangrijke situaties. Daarnaast worden alle reizen regelmatig gecontroleerd op kwaliteit en prijs zodat je er zeker van kan zijn dat je een leuke vakantie gaat beleven.