JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Leuke bestemmingen voor een vaderzoon vakantie

Leuke bestemmingen voor een vaderzoon vakantie

Auteur: Trix  Gepubliceerd op: 08-01-2024

Maak onvergetelijke herinneringen voor later en ga voor een vaderzoon vakantie! We kunnen ons echter voorstellen dat je niet precies weet waar je naartoe moet gaan, want om nou met je vader op het strand te gaan liggen is misschien ook niet helemaal waar je op zit te wachten… Daarom vandaag speciaal voor alle vaders die met hun zoon op wel heel speciale vakantie willen gaan: een tour langs de meest waanzinnige voetbalstadions van Europa! En nu hopen dat je heel toevallig een wereldberoemde voetballer tegen het lijf loopt.

Kom Nou mee naar Barcelona

En dan hebben we het natuurlijk over Camp Nou, het stadion van FC Barcelona. In dit megastadion bezoek je samen met bijna maar liefst 100.000 andere voetbal liefhebbers een wedstrijd van FC Barcelona, maar kun je ook tickets voor een stadiontour of het museum boeken. En als je dan toch als vaderzoon in Barcelona bent kun je gelijk wat heerlijke tapas of kunstwerken van Gaudí meepakken.

Hoteltip: Andante***


Champ Nou in Barcelona

Als prinsen in Parc des Princes

Is jouw zoon helemaal gek van Paris Saint Germain? Dan is een vakantie naar Parijs en het Parc des Princes stadion natuurlijk een echte must. Er kunnen bijna 50.000 toeschouwers in, dus aan sfeer zal het hier zeker niet ontbreken. En ook Parijs is natuurlijk een superleuke stad om samen met je zoon lekker doorheen te slenteren. Wie weet kun je hem nog wat cultuur bijbrengen in een van de schitterende musea die de stad rijk is.

Hoteltip: Mercure Paris Gare de I Est Magenta***


Parc des Princes in Parijs

Goooo Manchester!

Wat is er beter dan een stadion bezoeken? 2 stadions bezoeken natuurlijk! En dit kan heel makkelijk in Manchester, de thuisbasis van zowel Manchester City als Manchester United. Het zijn twee grote rivalen, dus als je van beide clubs de stadions wilt bezoeken is het een goed idee dit tussen jullie te houden. Maar Etihad Stadium van Manchester City en Old Trafford van Manchester United mogen echt niet ontbreken tijdens een vaderzoon vakantie langs de mooiste stadions van Europa.

Hoteltip: Manchester Piccadilly Hotel****


Old Trafford in Manchester

Onmisbaar München

Natuurlijk mag Bayern München ook echt niet ontbreken als je een Europese tour langs voetbalstadions maakt. De Allianz Arena is de thuishaven van de topspelers van FC Bayern München waar je naast wedstrijden ook een tour door het stadion kunt boeken. Naast voetbal heeft de stad München ook alles wat een geslaagde vaderzoon vakantie nodig heeft, zoals (veel) lekker eten en leuke parken om zelf lekker een balletje te trappen.

Hoteltip: Hampton by Hilton Munich City North***


Allianz Arena in München


Met je vader op vakantie gaan is nu ineens niet meer zo saai hè? We hopen een beetje inspiratie gegeven te hebben voor een te gekke vaderzoon vakantie langs de tofste voetbalstadions van Europa. Zie jij jezelf hier later al op het veld staan?