JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Wat te doen in Sunny Beach, Bulgarije? » Prijsvrij.be

Wat te doen tijdens jouw vakantie aan Zonnestrand Sunny Beach? Tips en highlights!

Auteur: Trix    Gepubliceerd op: 15-11-2021

De kans dat je al wel eens van Sunny Beach in Bulgarije hebt gehoord is groot, maar de kans dat je hierbij meteen aan feestende jongeren denkt is minstens net zo groot. En dit klopt, je kunt echt te gek uitgaan in Sunny Beach, maar er is zoveel meer te beleven dan dat! Dus beat jouw kater met een van onze superleuke tips met activiteiten die je er kunt doen. En ben je lekker met het gezin op stap en heb je helemaal geen last van een kater? Des te beter, want dan geniet je nog meer van alle toffe tips die wij voor je verzameld hebben. Klaar voor wat avontuur?

Actie op het water

Sunny Beach zou zijn naam natuurlijk geen eer aan doen als er geen héérlijk strand te vinden was. Dit is er gelukkig wel, en ook nog een strand waar je de vetste watersportactiviteiten kunt doen. Leer bijvoorbeeld wakeboarden, hou je vast voor je leven op een banaan achter een razendsnelle boot of scheur zelf over de golven op een waterscooter. Een iets minder extreme – maar minstens net zo leuke – activiteit is een boottocht op een catamaran of authentieke vissersboot. Tijdens deze toch kun je zelf ook een hengeltje uitgooien dus wie weet vis jij nog wat moois op.


Waterscooter

Dagen vol pretparkpret

In de buurt van Sunny Beach vind je verschillende water- en pretparken om je dagenlang in te kunnen vermaken. Heb je een lange nacht gehad waarin je tot in de vroege uurtjes hebt staan dansen? Duw die kater dan opzij met de nodige doses adrenaline. Of ben je lekker met het hele gezin op vakantie? Dan zijn er ook parken te vinden waar kinderen van jong en oud zich perfect vermaken. Je vindt een park aan het strand (hallo uitzicht vanuit de engste attracties) en twee parken íets verder het binnenland in.


Aquapark in Zonnestrand Sunny Beach

Tijd voor rust en ontspanning

Ok, we kunnen er eigenlijk niet omheen: niemand wil op vakantie íedere dag op avontuur, er moet ook genoeg tijd zijn voor rust en ontspanning. Het strand van Sunny Beach zelf is natuurlijk heerlijk, maar we raden je ook zeker aan een dagje naar Irakli te gaan. Dit kleine stadje ligt ongeveer 15 kilometer ten noorden van Sunny Beach en heeft schitterende strandjes. Zoals Vai Beach, waar je voor moet betalen met als gevolg dat het er superschoon en goed geregeld is. Aan de zuidkant van Irakli is een ongerept strand zonder infrastructuur maar mét een camping, waardoor hier mensen kunnen kamperen op het strand. Dit geeft een lekker ontspannen sfeertje, dus loop hier zeker even langs als je in Irakli bent.


Zwarte Zeekust Irakli

Hoteltip: Sentido Neptun Beach****

Wacht voor je naar zolder rent om je snorkel en duikbril te zoeken nog héél even, want we hebben nog meer goed nieuws! Er zijn in Sunny Beach heerlijke accommodaties te vinden voor ieder budget, dus kies vandaag nog jouw favoriet en verzeker jouw plek in het heerlijk zonnige Bulgarije!