Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Bulgarije ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Bulgarije? Last minute Bulgarije en all inclusive Bulgarije vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Bulgarije van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Bulgarije te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Bulgarije is gelegen aan de Zwarte Zeekust en is als vakantieland steeds meer in opkomst.

Lees meer

Populaire vakanties Bulgarije

Bulgarije – Bergen en de Zwarte Zee

Dit prachtige land aan de Zwarte Zee heeft een heerlijk klimaat en prachtige zandstranden waarvan de meeste stranden langs autovrije promenades liggen en zijn afgestemd op familietoerisme. Albena, Goudstrand en Zonnestrand behoren met hun gezellige boulevards en goede toeristische voorzieningen tot de bekendste stranden.

 

Voor een portie cultuur zit je goed in hoofdstad Sofia met de vele historische gebouwen en monumenten. Zo zie je er communistische architectuur, kerkjes uit de tijd van de Romeinen, de 1500 jaar oude Sofia-kerk en de Russisch-orthodoxe Alexander Nevski-kathedraal. Een leuk uitstapje vanaf Sofia is het Vitosja-gebergte op korte afstand van de stad. Ga wandelen in de uitgestrekte bossen en geniet van het mooie uitzicht. Bulgarije heeft honderden rivieren en meren. Liefhebbers van watersporten en avontuurlijke sporten zoals raften, kanoën, hanggliding, paragliding komen hier zeker aan hun trekken.