Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Lanzarote ×
    • Arrecife ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Arrecife? Last minute Arrecife en all inclusive Arrecife vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Arrecife van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Arrecife te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Arrecife is een stad op de Canarische Eilanden en dient sinds 1852 als hoofdstad van het eiland Lanzarote.

Lees meer

Populaire vakanties Arrecife

Arrecife - Gemoedelijke hoofdstad

Ondanks het feit dat Arrecife de grootste stad van Lanzarote is, heeft het slechts zo'n 60.000 inwoners. Arrecife was, zoals vele badplaatsen tegenwoordig, van oudsher een vissersdorp en vandaar dat de haven economisch gezien een belangrijke rol inneemt. Het toerisme op Lanzarote concentreert zich daarom vooral aan de oostkust van het eiland in de nabijgelegen badplaatsen Puerto del Carmen en Costa Teguise. Arrecife beschikt over een eigen zandstrand, waar het over het algemeen lekker rustig is.

Bezienswaardigheden Arrecife

Doordat Arrecife in het verleden regelmatig werd lastig gevallen door piraterij vind je hier een aantal mooie verdedigingswerken, zoals Castillo San Gabriel en Castillo de San Jose. Deze kastelen brengen je niet alleen terug in de tijd, maar bieden ook een prachtig uitzicht over de stad.

 

Wil je lekker shoppen, dan moet je in Calle Leon y Castillo zijn. Dit is dé winkelstraat van Arrecife en heeft vele leuke cafés en restaurantjes met heerlijke terrassen.

 

Ben je een liefhebber van vis, ga dan 's avonds naar de stadslagune Charco de San Ginés. Hier heb je een prachtig uitzicht over de vele vissersbootjes en kun je in de verschillende restaurants terecht voor de lekkerste vers gevangen vis.