Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Duitsland ×
    • Beierse Woud ×
    • Gunzburg ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Gunzburg

Günzburg is een charmante oude stad aan de Donau, gelegen in het Beierse Woud in het zuiden van Duitsland. Je vindt hier een waterrijke natuur, prachtige barokke gebouwen en vakwerkhuizen. In de omgeving van Günzburg zijn er veel mogelijkheden om te genieten van de natuur. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling door de Beierse ravijnen en kloven, een hele bijzondere natuurbelevenis! Indien je met kinderen reist, dan is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan Legoland, maar ook zij zullen genieten van de natuur en graag op avontuur gaan op de afwisselende wandelpaden. Günzburg is een leuke bestemming voor jong en oud!

Lees meer

Populaire vakanties Gunzburg

Wat te doen tijdens je vakantie in Günzburg

Maak tijdens je vakantie een stadswandeling door de oude binnenstad van Günzburg. Je kunt het beste starten bij “Unteres Tor”, het historische herkenningspunt van de stad. Een bezoek aan de “Frauenkirche” mag ook niet ontbreken. Stap zeker even binnen in deze 18e-eeuwse rococo kerk, het interieur is hier met goud versierd en de kleurrijke fresco’s op het plafond zijn prachtig! Verder is de weekmarkt in Günzburg op dinsdag en vrijdag leuk om te bezoeken. Het marktplein was in de 18e eeuw onderdeel van de voormalige postroute Wenen-Parijs en is tegenwoordig nog steeds een zeer levendige plek in Günzburg. Na de stadswandeling is het fijn een bezoek te brengen aan het publieke park, welke is opgericht in 1814 in de stijl van een Engelse tuin. Deze wandeling brengt je tot aan Schloss Reisenburg. Voor de meer actievere vakantieganger is er op de rivier de Danube mogelijkheid tot kanoslalommen, maar ook zijn er mogelijkheden voor wakeboard of waterskiën.

Beste reistijd vakantie Günzburg

De beste reistijd voor Günzburg in Duitsland is van juni t/m augustus, waarin je een aangename temperatuur hebt en weinig neerslag. De hoogste gemiddelde temperatuur in Günzburg is 23°C in juli en de laagste is 2°C in januari.

Wanneer je ook gaat, het veelzijdige Günzburg is het hele jaar door een heerlijke vakantiebestemming. Of je er nu komt voor een afdaling op ski's, voor zonnen aan een meertje of voor een stevige wandeling in de lente: het kan allemaal in Günzburg!