Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Frankrijk ×
    • Disneyland Parijs ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
078 484 770(lokaal tarief)

Vakantie Disneyland Parijs

Er bestaat geen leuker uitje voor het hele gezin dan: Disneyland Parijs! Laat kinderdromen uitkomen en kom oog in oog te staan met je favoriete helden. Ga op de foto met Mickey Mouse, knuffel met Minnie Mouse en schater erop los met Donald Duck. Voor jonge en oudere kinderen is een vakantie naar Disneyland Parijs een waanzinnige beleving met eindeloos veel plezier. Ga op avontuur in de vele magische attracties van het Disneyland Park en neem een kijkje achter de schermen in de Walt Disney Studios. Verblijf in één van de leuke hotels vlakbij de attractieparken of in Parijs zelf. Disneyland Parijs maakt jouw vakantie 100% onvergetelijk! 

Lees meer

Populaire vakanties Disneyland Parijs

Disneyland Park 

Het Disneyland Park bestaat uit 5 magische landen waarin sprookjes de hoofdrol spelen. Geniet van mooie shows en parades en beleef veel plezier in de talloze attracties. Ga op ontdekking en beleef zelf de magie van Disney. 

Naast meer dan 50 attracties is er ook volop entertainment. De kleurrijke parades met alle Disney prinsessen en helden laten menig kinderhart sneller kloppen. Ga langs bij een Meet 'n Greet met één van je favoriete helden en maak een leuke foto als aandenken aan jouw vakantie. Geniet van adembenemende shows en vergeet vooral niet de waanzinnige vuurwerkshow! 

Walt Disney Studios Park

Altijd al eens willen weten hoe het er in een echte studio aan toe gaat? Breng dan zeker een bezoek aan de adembenemende Walt Disney Studios. Sensationele attracties, 5 studio's en waanzinnige shows met special effects geven jou een ultieme blik achter de schermen. Dit zorgt gegarandeerd voor volop spanning & sensatie! 

Hotels bij Disneyland Parijs

Vanaf Utrecht bereik je Disneyland Parijs in ca. 4,5-5 uur met de auto. Voor een ultieme vakantie kies je voor een verblijf in één van de Disney Hotels. Je hebt de keuze uit maar liefst 6 Disney Hotels vlakbij de parken en 2 Disney Nature Resorts midden in de natuur. Zo is er volop keuze en is er voor ieder budget wel een geschikt hotel te vinden. 

Wil je jouw bezoek aan Disneyland Parijs combineren met een bezoek aan de wereldstad Parijs? Dan zijn er nog eens 8 partner hotels. En in Parijs zelf is natuurlijk ook genoeg keuze qua hotels. Zo is er voor ieder budget wat wils en kan je ook heel goedkoop op reis naar Disneyland Parijs!