Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Kreta ×
    • Chersonissos ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Chersonissos

Op zoek naar een goedkope vakantie Chersonissos? Last minute Chersonissos en all inclusive Chersonissos vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Chersonissos van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Chersonissos te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Deze bruisende badplaats op het eiland Kreta staat bekend als de meest populaire vakantiebestemming in Griekenland onder jongeren.

Lees meer

Populaire vakanties Chersonissos

Chersonissos - Hét uitgaansdorp van Kreta

Chersonissos is een zeer toeristische plaats op het Griekse eiland Kreta, aan de Middellandse Zee. Wat doorgaans Chersonissos genoemd wordt, is eigenlijk de haven. In de hoofdstraat bevinden zich veel souvenirwinkeltjes en restaurantjes, ook langs de zee. Chersonissos is ingesteld op het nachtleven, het heeft vele barretjes en discotheken. Je kunt in de hoofdstraat bij de zee op een toeristisch treintje stappen, dat ook door de omgeving van Chersonissos rijdt. Wanneer je vakantie viert om eens lekker uit te rusten en te zonnen kun je in Chersonissos goed terecht, want het heeft een mooi strand. Het is vanuit deze plaats ook mogelijk om excursies naar andere plekken op het eiland te maken of naar andere eilanden.

Starbeach

Net buiten het centrum van Chersonissos ligt het waterpark 'Starbeach'. Overdag is het een leuk waterpark met allerlei faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan waterglijbanen, diverse zwembaden, poolbars, kiezelstrand, watersportmogelijkheden en zelfs een bungeejump. Aan het einde van de middag vinden hier in het hoogseizoen geregeld schuimparties plaats en veranderd het waterpark in een mega openluchtdiscotheek waar wereldberoemde DJ's draaien op de karakteristieke feesten als BeachFlirt en Lovestar.