Malliotakis Beach

  • *
  • *
  • *

Stalis, Kreta, Griekenland

  • Plons in het zwembad met zeezicht
  • Verfrissend drankjes bij de bar
  • Ideale ligging aan het strand
  • Slaap in een moderne kamer
Vanafprijs geldt op:
27 september (4 dagen)
met 2 personen
Logies & ontbijt
Vliegreis
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 473

Informatie over Malliotakis Beach

Malliotakis Beach is een middenklasse 3-sterren hotel in Stalis. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,6 door meer dan 20 reizigers. Bekijk snel de foto's en reviews van Malliotakis Beach voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Malliotakis Beach en geniet van een heerlijke vakantie in Griekenland!

Algemeen

Beperkte mobiliteit

Houd er rekening mee dat onze pakketreizen over het algemeen niet geschikt zijn voor mensen met beperkte mobiliteit, tenzij anders vermeld in de productbeschrijving, maar op verzoek geven we u graag meer gedetailleerde informatie over deze geschiktheid, rekening houdend met uw behoeften.

Belangrijke notitie:
In verband met de versoepeling van de coronabeperkingen kunnen officiële bevelen leiden tot beperkingen, wijzigingen en het weglaten van geadverteerde reisdiensten.
Uw wettelijke garantieclaims blijven hierdoor onaangetast.

toeristenbelasting

Voor Griekenland geldt een toeristenbelasting voor alle boekingen met aankomst vanaf 1 januari 2018 volgens het huidige besluit van de Griekse regering. De belastingheffing wordt bij aankomst of bij vertrek door de lokale hoteliers geïnd en aan de gast in rekening gebracht. De toeristenbelasting is afhankelijk van de classificatie (landcategorie) van het hotel:

Voor 1* en 2* hotels/accommodaties - per kamer en per nacht ca. 0,50 euro.
Voor 3* hotels/accommodatie - per kamer en per nacht ca. EUR 1,50.
Voor 4* hotels/accommodatie - per kamer en per nacht ca. 3 EUR.
Voor 5* hotels/accommodatie - per kamer en per nacht ca. 4 EUR.
(Status op het moment van publicatie; wijzigingen voorbehouden.)

Let op verblijfsbelasting

Als de productbeschrijving specifieke informatie over een toeristenbelasting bevat, is deze bindend.

Houd er in alle andere gevallen rekening mee dat in sommige steden en gemeenten een lokale toeristenbelasting van toepassing kan zijn of op korte termijn kan worden ingevoerd. De hoogte van de verblijfsbelasting is meestal afhankelijk van het aantal sterren in het geboekte hotel en de verblijfsduur. De toeslag dient door de gast rechtstreeks aan het hotel te worden betaald.

Informeer daarom kort voordat u op reis gaat of een dergelijke belasting van toepassing is op de door u gekozen locatie.

Bovenstaande tekst over Malliotakis Beach is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken