Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Lesbos ×
    • Skala Kalloni ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Skala Kalloni

Droom jij van een vakantie in een zonovergoten mediterraans landschap? Dan kan deze droom werkelijkheid worden tijdens een vakantie in Ladiko. Ladiko ligt in het noordoosten van het Griekse eiland Rhodos, bij twee van de mooiste baaien van het eiland. Vanuit je sfeervolle hotel kijk je uit over de begroeide bergen en rotsen, en de horizon boven de helderblauwe oceaan. Je wandelt of neemt een shuttlebus naar de baai van Ladiko en geniet daar van typische Griekse hapjes aan het water op een van de vele terrasjes. Of je gaat snorkelen en ontdekt de prachtige onderwaterwereld tussen de rotsen. Ben jij ook toe aan wat zon en ontspanning? Regel dan vandaag nog je vakantie naar Ladiko in Griekenland!    

Lees meer

Populaire vakanties Skala Kalloni

Het dorp van de sardientjes

Skala Kalloni is van oorsprong een vissersdorpje en het grootste deel van de bevolking bestaat nog steeds uit vissers. Dus als je langs de zee wandelt, zie je waarschijnlijk veel vissersbootjes dobberen. Dat is een vrolijk gezicht, maar het heeft een bijkomend voordeel: elke dag kun je verse vis eten! Hoewel er heel wat vissen in de zee zwemmen, staat Skala Kalloni vooral bekend om de kwaliteit van haar sardientjes. Probeer het eens: als snack of als onderdeel van een (ceasar)-salade.

Zomerfestivals in Skala Kalloni

Skala Kalloni is een hele rustige plaats, behalve in de zomermaanden. Dan barst het dorpje van de Griekse festiviteiten, die je als toerist niet wil missen. Neem bijvoorbeeld het sardientjesfestival in juli. Een zomers feest waar eilandbewoners én toeristen reikhalzend naar uitkijken. Dat worden twee dagen vol gegrilde sardientjes, glazen ouzo en livemuziek. Als je daarna nog verder wilt feesten, raden we je aan om naar de nabijgelegen wijnfestivals te gaan. Of om een paardenrace bij te wonen. Dat geeft je vakantie een onverwachte twist! 

Het weer in Skala Kalloni

Skala Kalloni is het hele jaar door de moeite waard. Er zal niet elke dag een festival zijn, maar je kunt in elk geval rekenen op een goede dosis zon. De laagste temperatuur is 10 °C in januari, dus écht koud wordt het hier nooit. Toch raden we je aan om in de lente, zomer of herfst op vakantie te gaan. Dan is het warm genoeg om op terrasjes te zitten en een verfrissende duik in zee te nemen. De warmste maanden zijn juni, juli en augustus. Dan is het gemiddeld 25 °C en valt er weinig neerslag.