Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Italie ×
    • Sicilie ×
    • Cefalu ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
078 484 770(lokaal tarief)

Op zoek naar een goedkope vakantie Cefalù? Last minute Cefalù en all inclusive Cefalù vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Cefalù van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Cefalù te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Cefalù is een authentiek stadje op Sicilie in Italie.

Lees meer

Populaire vakanties Cefalu

Cefalù – Authentieke stad vol cultuur

Aan de voet van een 270 meter hoge rots ligt aan de noordkust van Sicilië het Middeleeuwse stadje Cefalù. Het oude centrum dat als een punt in de zee ligt is net één groot openlucht museum. Oude gevels, smalle straatjes, schilderachtige pleinen en imposante bouwwerken wisselen elkaar af. Het meest bijzonder is de kathedraal uit de 12de eeuw, die het beeld van het stadje domineert.

 

Zowel in het oude centrum als daarbuiten liggen verschillende mooie en goede zandstranden. Cefalù is een bijzonder sfeervolle plek om te genieten van de Siciliaanse specialiteiten. Er zijn ook een aantal goede bars en discotheken!

Niet te missen bezienswaardigheden in Cefalù

In het oude centrum en daarom heen vind je verschillende prachtige bouwwerken, ideaal voor cultuur liefhebbers. Bekijk de kathedraal Il Duomo di Cefalù, gebouwd in een typische Siciliaanse stijl. Onderaan de stad vind je La Rocca, een prachtige rotsformatie. Hier staan ruïnes van een Noormannen kasteel. Via het wandelpad bij La Rocca bekijk je de meest indrukwekkende plekken in de omgeving van deze bijzondere stad. Je gaat dwars door de rotsen langs stadsmuren en uitkijktorens. Zeker de moeite waard om te doen tijdens jouw vakantie Cefalù.

Stranden

Mazzaforno Beach bestaat uit zand en ligt in een baai die aan beide kanten wordt begrensd door een begroeide rotswand. Je vindt hier ligbedden met parasol en een bar. Zo’n 5 kilometer naar het oosten ligt Lungomare Beach, een prachtig zandstrand aan de boulevard. Er zijn faciliteiten van juni t/m september, waaronder; ligbedden met parasol, douches, bar/restaurants en snackbars.

 

Baia dei 7 Emiri Beach is een zandstrand in een grote baai, met daarachter deels een rotswand met begroeiing. Het bestaat uit 2 delen, die door een grillige rotswand van elkaar worden gescheiden.