Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Italie ×
    • Sicilie ×
    • Letojanni ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Letojanni

Op zoek naar een goedkope vakantie Letojanni? Last minute Letojanni en all inclusive Letojanni vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Letojanni van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Letojanni te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Letojanni ligt op het eiland Sicilie in Italie.

Lees meer

Populaire vakanties Letojanni

Letojanni - Gezellige Italiaanse badplaats op Sicilië

Het dorpje Letojanni ligt net iets ten noorden van Taormina op het Italiaanse eiland Sicilië. Het ligt aan een mooi lang zandstrand. De winkeltjes hier zijn klein en authentiek en zitten achter mooi gekleurde façaden. Letojanni is nog niet door het grote toerisme ontdekt. In de avonden kun je heerlijk wandelen over de palmen boulevard gevolgd door een echte Siciliaanse maaltijd op één van de vele terrassen. Geniet van het adembenemende uitzicht over zee met een glaasje wijn in de hand.

Op het water valt ook genoeg te beleven, je kunt bijvoorbeeld parasailen, roeien of waterfietsen.

Bezienswaardigheden Sicilië

Als je op Sicilië bent kun je een bezoekje aan de vulkaan Etna niet vergeten! Deze ligt op ongeveer een uurtje rijden met de auto. Verder kun je ook naar de Dumo Santa Catarina kerk, deze authentieke kerk is het decor voor vele bruiloften. Houd je meer van natuur? Ga dan langs bij de Gole Dell’Alcantare, oftewel de ‘groene kloof’. Hier vind je prachtige rots formaties en mooie groene natuur.