JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Bezienswaardigheden van tropisch Playa del Carmen, Mexico

De leukste bezienswaardigheden van tropisch vakantieoord Playa del Carmen

Auteur: Trix  Gepubliceerd op: 06-10-2021

Een vakantie in Mexico betekent natúúrlijk heel lekker weer, heel veel strand en nog meer lekker eten en drinken. Omdat we het idee hebben dat we jou niet hoeven te vertellen hoe goed je hier kunt ontspannen hebben we in deze blog juist wat anders voor je uitgezocht. Namelijk de leukste bezienswaardigheden van het tropische vakantieoord Playa del Carmen. En omdat we zelf niet vies zijn van een beetje actie en avontuur, hebben we dit ook in ons lijstje met uitstapjes verwerkt. Natuurlijk wel alles in vakantiestijl, dus lekker rustig aan. Mojito anyone?

Snorkeltour

Playa del Carmen is schitterend, maar geniet ook eens van alle bezienswaardigheden die je onderwater vindt. Hier is geen enorme tocht voor nodig, je loopt al vanaf het strand direct de zee in om de mooiste visjes en koraal te spotten. Pak je het liever wat grootser aan? Boek dan een tour en ontdek onder leiding van een gids de meest unieke en speciale snorkelplekjes rondom Playa del Carmen.


De onderwaterwereld van Playa del Carmen

Parque Los Fundadores

Dit is een schitterend park dat door de ligging aan zee een unieke combinatie biedt van mooie sculpturen tegen een idioot mooie achtergrond. Naast sculpturen vind je in dit park ook een kerkje waar op zondag een dienst is en waar je op andere dagen niet verrast op moet kijken als er een bruiloft plaatsvindt. In het midden van het park is een podium waar verschillende optredens gegeven worden en je kunt er heerlijke healthy snacks scoren. En wil je kinderen ook enthousiast krijgen? Dan hoef je alleen maar de superleuke speeltuin te noemen, die vind je er namelijk ook.


Parque Los Fundadores

Emotions Native Park

Op een kleine 10 kilometer rijden van Playa del Carmen vind je dit mooie en veelzijdige natuurpark, dat het beste decor biedt voor actie! Hier kun je bijvoorbeeld een tour van vier uur boeken, waarin je zowel een quad bestuurt, kunt ziplinen als kunt zwemmen. Ondertussen leer je ook alles over de Maya-cultuur en geniet je uiteraard van de indrukwekkende natuur. Een dag in dit park is echt een highlight die je niet mag missen.


Heb je al een beetje adrenaline aan weten te maken tijdens het lezen van deze bezienswaardigheden en uitstapjes in Playa del Carmen? Dan weet je nu echt zeker dat dit een bestemming is voor jou. Kies een heerlijke accommodatie uit en je ligt zelf binnen no-time met een cocktail op het strand te genieten van een heerlijk actieve dag.