Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Oostenrijk ×
    • Tirol ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Of je nu op zoek bent naar een vakantiebestemming voor de zomer of winter; Igls in Oostenrijk is geschikt voor ieder type vakantie. ’s Zomers geniet je van een actieve vakantie vol wandelingen in de schitterende omgeving. 's Winters is Igls een heerlijke wintersportbestemming met maar liefst 18 kilometer aan pistes. Wat voor vakantie je ook zoekt; in Igls ben je altijd zeker van een rustige vakantie. Igls ligt op 870 meter hoogte op een plateau boven Innsbruck waar je de drukte even ontvlucht. De omgeving van Tirol beschikt over eindeloze mogelijkheden voor een actieve vakantie in de buitenlucht. Wacht dus niet langer en ga voor jouw volgende vakantie naar het prachtige Igls in Tirol.

Lees meer

Populaire vakanties Igls

Natuur in Igls

Door de hoge ligging op een plateau boven Innsbruck zijn de mogelijkheden voor wandelingen eindeloos in Igls. Vanuit het dorp maak je prachtige wandelingen, maar met de kabelbaan verken je ook gemakkelijk andere delen van de omgeving. Igls ligt aan de voet van de Patscherkofel die zowel in de zomer als winter perfect is om een actieve vakantie in door te brengen. 

Igls met kinderen

De kinderen vermaken zich ook heel goed in Igls. Zo kunnen zij hier natuurlijk (leren) skiën in de winter, en spelen zij in de zomer eindeloos in de natuur. De accommodaties beschikken vaak over een binnenzwembad, dus wat de weersomstandigheden ook zijn; kinderen vermaken zich hier altijd. 

Klimaat in Igls

In de zomermaanden geniet je in Igls van heerlijke temperaturen rond de 20 graden. De kans op neerslag is nihil wat zo de perfecte omstandigheden biedt voor een avontuurlijke vakantie in de natuur. In de winter liggen de temperaturen rond het vriespunt, maar door de hoge ligging geniet je ook ’s winters van veel zonneschijn.
 

Igls; het hele jaar door de perfecte vakantiebestemming. Geniet van zomerse wandelingen in de natuur, of trek het grote skigebied in tijdens de wintermaanden. Igls is klaar voor jou en jouw gezin.