Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Oostenrijk ×
    • Tirol ×
    • Solden ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
078 484 770(lokaal tarief)

Sneeuwzeker ben je in Solden vrijwel altijd! Aan het eind van het Ötztal, gelegen in Tirol vind je het altijd bruisende Solden. Solden is een erg populaire skibestemming en je zal er ook veel Nederlanders tegen komen. Dit door de goede sneeuwkwaliteit, de sneeuwzekerheid van oktober tot mei, de pistes en de altijd gezellige apres ski. Solden is een geweldig skigebied voor jong en oud en heeft voor iedereen wel iets. Elk jaar vind je in Solden de FIS Ski Worldcup en zijn er nog vele andere evenementen waardoor je je nooit zal vervelen. Duik na het skiën lekker de apres ski in of geniet van de andere mogelijkheden die het dorp kent. Kortom, Solden biedt alles voor een onvergetelijke wintersportvakantie

Lees meer

Populaire vakanties Solden

Solden als skigebied

Het skigebied van Solden is sneeuwzeker in de winter en telt meer dan 150 kilometer aan pistes. Het skigebied van Solden kan je eigenlijk opdelen in drie delen: De gletsjers, de Gaislachkogl en de Giggijoch. Door de verschillende delen is er voor ieder niveau wat! Ben je beginnend of juist al gevorderd? Geen probleem. In Solden kan iedereen terecht. Op de Gaislachkogl vind je de meest uitdagende pistes en de brede rustigere pistes kan je opzoeken op de Giggijoch. Solden kent 70 kilometer aan blauwe pistes, 46 kilometer aan rode en 27 kilometer aan zwarte pistes. Als je een liefhebber bent van apres-ski ben je in Solden aan het juiste adres. Je kan hier tijdens of na het skiën genieten van schnaps, maar in Solden gaat het ook tot in de late uurtjes door met grote clubs.

Een vakantie in Solden in de zomer

Zo bruisend als Solden in de winter is, is het ook in de zomer! In Solden kan je genieten van verschillende wandelroutes en fietspaden die het gebied rijk is. Als mountainbiker kan je gratis gebruik maken de liften waardoor je niet helemaal omhoog hoeft te fietsen. Ook kan je heerlijke verkoeling zoeken in verschillende baden of de zwem meren zoals de Piburger see, een prachtig meer tussen de bergen. Hiernaast zijn er ook nog verschillende bezienswaardigheden in Solden. Zoals de vindplaats van Otzi de ijsmummie.

Weer in Solden, Oostenrijk

Solden kent een landklimaat. In de zomer zijn de temperaturen aangenaam en in de winter is het koud. In de winter is het in Solden gemiddeld -4 graden. Perfect weer voor een heerlijke skivakantie. Kleed je wel warm aan, want door de gletsjer kan het soms flink koud zijn op de pisten. ’s Zomers is het gemiddeld 14 graden in Solden. Perfect weer om een heerlijke wandeling te maken dus!