Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Oostenrijk ×
    • Tirol ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
078 484 770(lokaal tarief)

Op zoek naar een wintersport gebied waar van alles te beleven is? Kies dan voor Söll. Gelegen in de regio Wilder Kaiser in Oostenrijk vind je dit mooie dorp. ’s Winters kan je er genieten van de prachtige pistes die het dorp kent en ’s zomers kan je genieten van wandelingen of fietstochten. Daarnaast is Söll een perfect gebied voor jong en oud. De kleintjes kunnen heerlijk spelen in dit dorp en voor volwassenen is er een gezellige après-ski. Als skiër zal je je sowieso niet snel vervelen in Söll, het is namelijk gelegen in het grootse skigebied van Oostenrijk. Met avondpistes die geopend zijn tot 22:15 uur heb je genoeg tijd om het gebied te ontdekken. Wanneer je dit dorpje ook wil bezoeken, Söll is het hele jaar door een heerlijke vakantiebestemming! 

Lees meer

Populaire vakanties Soll

Wintersportvakantie in Söll

Söll is gelegen in het skigebied SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental. Het gebied kent maar liefst 263 kilometer pistes. Er is 126 km aan blauwe pistes, 127 km aan rode en 10 km aan zwarte pistes. Het is een perfect en  uitgestrekt gebied voor kinderen en beginnende skiërs. Zo zijn er veel brede pistes waar je rustig een afdaling kan maken. Ook voor de ervaren skiër biedt dit skigebied genoeg. Zo is er 16 kilometer aan tiefsneeuw afdalingen en met de drie funparken die het gebied kent, is er voor de echte dare devils ook genoeg te beleven. Als je fan bent van avondskiën is Söll de place-to-be. Dit kan hier namelijk van dinsdag tot en met zondag.

Een zomervakantie in Söll

Söll is naast een fantastische skivakantiebestemming ook een heerlijke bestemming om in de zomer te bezoeken met je gezin. Zo kan je een bezoek brengen aan het Hochsöller Hexenwasser. Hier kunnen kinderen genieten van waterpret en allerlei andere leuke activiteiten. Elke woensdag in de maanden juni, juli, augustus en delen van september is er in het dorp een traditionele avond met muziek, shows en andere typische festiviteiten. Verder kan je in de zomer heerlijke wandelingen maken in en rondom het dorp of genieten van een heerlijke duik in een meer.

Beste reistijd vakantie Söll

Söll heeft een gematigd landklimaat. In de zomer is het aangenaam en gemoedelijk en de winters zijn koud. In de winter is het in Söll gemiddeld zo’n 2 graden. Houd er wel rekening mee dat het op de pistes kouder is en kleed je dus warm aan. Vanaf half december tot eind maart kan je genieten van de sneeuw. ’s Zomers is het gemiddeld 19 graden en dus heerlijk om flinke wandelingen te maken of culturele activiteiten te ondernemen.

Wanneer ga jij het prachtige Söll bezoeken? In de winter om een afdaling op je snowboard te maken of in de zomer om er te genieten van de Oostenrijkse natuur en cultuur?