Mercure Bilbao Jardines de Albia

  • *
  • *
  • *
  • *

Bilbao, Baskenland, Spanje

  • Eersteklas Hotel in Bilbao
  • Zeer populaire vakantie
Vanafprijs geldt op:
29 oktober (2 dagen)
met 2 personen
Logies
Vliegreis
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 139

Informatie over Mercure Bilbao Jardines de Albia

Op zoek naar een fijne accommodatie in Bilbao? Mercure Bilbao Jardines de Albia is een luxe 4-sterren hotel, ideaal voor een aangename vakantie. Het hotel behoort tot de welbekende Mercure keten. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,6 door meer dan 500 reizigers. Bekijk snel de fotos en reviews van Mercure Bilbao Jardines de Albia voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Mercure Bilbao Jardines de Albia en geniet van een heerlijke vakantie in Spanje!

Fijne locatie in Bilbao: vlakbij bezienswaardigheden

Faciliteiten

Het Mercure Jardines de Albia Bilbao Hotel ligt dicht bij de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad: het Guggenheim Museum, het Museum voor Schone Kunsten, de oude stad en binnen handbereik van het Euskalduna-paleis. Het ligt heel dicht bij restaurants en bars en het winkelgebied. Het heeft 141 kamers, ontbijtservice, Zuria Restaurant, 3 vergaderruimten (ideaal als je op zakenreis bent) en betaald parkeren met directe toegang tot het hotel.

Bovenstaande tekst over Mercure Bilbao Jardines de Albia is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken