Holiday Inn Express Bilbao Airport

  • *
  • *
  • *
  • *

Derio, Baskenland, Spanje

  • Eersteklas Hotel in Derio
  • Zeer populaire vakantie

Informatie over Holiday Inn Express Bilbao Airport

Holiday Inn Express Bilbao Airport is een luxe 4-sterren hotel in Derio. Het hotel behoort tot de welbekende Holiday Inn Express keten. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,2 door meer dan 200 reizigers. Bekijk snel de fotos en reviews van Holiday Inn Express Bilbao Airport voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Holiday Inn Express Bilbao Airport en geniet van een heerlijke vakantie in Spanje!

Fijne locatie in Derio: vlakbij bezienswaardigheden

Faciliteiten

Gelegen naast de luchthaven van Bilbao en in de buurt van het Zamudio Technology Park, is dit bedrijfsvriendelijke hotel de perfecte toegangspoort tot het hele gebied. Het centrum van de stad ligt op slechts 10 km en de meest belangrijke bezienswaardigheden, zoals het Guggenheim-museum, de oude binnenstad, het expositiecentrum van Bilbao en vele andere zijn allemaal gemakkelijk bereikbaar. Het hotel is gebouwd in 2010 en biedt een breed scala aan diensten terwijl je onderweg bent - volledig uitgeruste conferentiefaciliteiten met een business corner, 2 vergaderruimten die perfect geschikt zijn voor een zakelijke bijeenkomst en die ideale werkomstandigheden bieden. Als een ontspannen sfeer gewenst is, kun je deze vinden in de bar van het hotel.

Bovenstaande tekst over Holiday Inn Express Bilbao Airport is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken