Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Thailand ×
    • Phuket ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Phuket? Last minute Phuket en all inclusive Phuket vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Phuket van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Phuket te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Phuket is één van de bekendste vakantiebestemmingen van Thailand en is gelegen in het zuiden.

Lees meer

Populaire vakanties Phuket

Phuket - Oogverblindend mooie stranden

Phuket ligt op ongeveer 862 kilometer van Bangkok. Dit is het grootste en meest bezochte (schier)eiland van Thailand en wordt ook wel Pearl of the Andaman en Pearl of the South genoemd. Het strand van Patong Beach is zeer populair en in de avonduren kun je hier goed stappen. Duiken en vissen zijn populaire activiteiten rond Phuket en er zijn genoeg winkels te vinden.

 

Khao Phra Thaeo is een wildpark ongeveer 22 kilometer buiten de stad. Hier vind je verschillende soorten zoogdieren, reptielen en vogels en is het ook een prachtige omgeving met een aantal watervallen, zoals de Ton Sai waterval.

 

Ook leuk om te bezoeken is de Wat Phra Thong tempel in het binnenland, met daarin een boeddha. Deze boeddha is deels begraven/uitgegraven, alleen het bovenlijf steekt boven de grond uit. Naast de tempel is ook nog een klein museum, wat ook leuk is om te bezoeken.