Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Thailand ×
    • Zuid thailand ×
    • Khao lak ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Khao Lak? Last minute Khao Lak en all inclusive Khao Lak vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Khao Lak van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Thailand te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Khao Lak biedt een perfecte combinatie van relaxen, natuur en cultuur. Khao Lak is gelegen in Zuid Thailand, aan de Andamanse Zee. Ideaal dus voor een zonnige strandvakantie!

Lees meer

Populaire vakanties Khao lak

Khao Lak - Weg van de massa

Khao Lak is gelegen ten noorden van de welbekende badplaats Phuket. In tegenstelling tot deze strandbestemming is Khao Lak ongerept. Nog maar weinig toeristen bezoeken jaarlijks dit prachtige plekje waardoor je kunt genieten van de rust, natuur en het uitgestrekte strand zonder al te veel andere reizigers. Het strand is maar liefst 12 kilometer lang en het turquoise water is adembenemend. Klaar voor een zonvakantie naar dit paradijs?

Slapen in een strandhotel in Khao Lak

De keuze voor de verschillende hotels in Khao Lak zal lastig worden. Er zijn er namelijk zoveel goede opties! De meeste hotels liggen direct aan het strand. Houdt er rekening mee dat Khao Lak weinig restaurants en andere faciliteiten te vinden zijn. Daarom hebben de hotels hier vaak verschillende restaurants, bars en andere faciliteiten die je verblijf aangenaam maken.

Verken de omgeving van Khao Lak

Toch is er in de omgeving van Khao Lak genoeg te beleven. Het zeewater is kraakhelder en biedt daarom de perfecte gelegenheid aan voor een snorkeltrip of duikexcursie. Haal je PADI duikdiploma of spring zelf het water in met je snorkel om de onderwaterwereld te ontdekken! Liever de ongerepte en dichte jungle in? Op korte afstand van Khao Lak ligt het Khao Lak-Lam Ru National Park met spectaculaire rots klippen, tropische bossen en bergen.