Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Turkije ×
    • Lycische Kust ×
    • Icmeler ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
078 484 770(lokaal tarief)

Op zoek naar een goedkope vakantie Içmeler? Last minute Içmeler en all inclusive Içmeler vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Içmeler van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Içmeler te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Het mooie groene badplaatsje Içmeler ligt aan de Lycische Kust in het zuidwesten van Turkije.

Lees meer

Populaire vakanties Icmeler

Içmeler - knusse badplaats in prachtige baai

Içmeler ligt lekker rustig in een prachtige baai, op zo'n 9 kilometer van Marmaris vandaan. Het wordt omgeven door pijnbomen en begroeide bergen en vanuit het plaatsje heb je een erg mooi uitzicht over de kleine eilandjes voor de kust. De prachtige brede zandstranden doen idyllisch aan en je kunt er heerlijk ronddobberen in een azuurblauwe zee. Door Içmeler heen liggen kanaaltjes met romantische verlichte bruggetjes, die je alleen te voet kunt bewandelen. Iets meer landinwaarts ligt het vrij compacte, oorspronkelijke dorpje met oude, knusse witte huisjes.

 

In het leuke en gezellige centrum is er ruim voldoende vertier te vinden in de diverse restaurants, barretjes, winkeltjes en discotheken. Binnen een kwartier ben je met een dolmusbusje in het centrum van Marmaris, maar je kunt ook wandelend over de wandelboulevard naar Marmaris lopen. Kortom in Icmeler zijn alle ingrediënten aanwezig voor een rustige, gezellige vakantie!