Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Turkije ×
    • Turkse Riviera ×
    • Kemer ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie vieren aan de Turkse Riviera? Kies dan eens voor het zonnige, veelzijdige Kemer. Het ligt tegen het Taurus-gebergte aan en staat vooral bekend om haar prachtige natuur. Een bezoek aan de watervallen van Göynük of een van de helderblauwe baaitjes mag je dan ook zeker niet missen tijdens jouw verblijf in Kemer. Ook heeft Kemer een bruisend centrum met sfeervolle straatjes, gezellige restaurants en vele leuke winkeltjes. Bewonder mooie jachten in de haven of beoefen een van de vele watersporten. In tegenstelling tot andere badplaatsen is Kemer klein en knus. Toch is Kemer uitgegroeid tot een heerlijke vakantiebestemming door haar perfecte ligging, het gezellige centrum en de prachtige natuur. Boek nu jouw vakantie naar Turkije!

Lees meer

Populaire vakanties Kemer

Kemer - Badplaats omringd door natuur

Kemer is een prachtige vakantiebestemming in Turkije. Kemer is een stad in het zuid westen van Turkije, gelegen aan de Middellandse Zee. De stad ligt in het gelijknamige district Kemer op ongeveer 45 kilometer afstand van Antalya. Kemer ligt aan de Golf van Antalya en is één van de rijkere steden van Turkije. De stad Kemer is niet heel groot, maar telt in het hoogseizoen door de vele vakantiegangers en tijdelijke bezoekers wel heel veel mensen (veel meer mensen dan in andere tijden van het jaar).

 Wat biedt een vakantie naar Kemer jou?

Kemer was ooit een klein vissersdorpje maar mag inmiddels zonder twijfel een stad genoemd worden. Een stad met een moderne jachthaven en een hoop mogelijkheden voor een vakantie. Kemer ligt ingeklemd tussen het Taurus gebergte en de Middellandse zee en is met name voor liefhebbers van natuur een goede bestemming. Hier kan je genieten van kristalheldere baaien, prachtige grind- en kiezelstranden en op korte afstand paradijselijke stranden bij de antieke stad Olympos.

 Ontdek waarom Kemer een speciale vakantiebestemming is

Door de ligging van Kemer aan de voet van het gebergte is de bestemming vooral in het voorjaar een speciale bestemmingen om te bezoeken. Dan kan je ’s ochtends namelijk skiën in de bergen, waarna je ’s middags een duik in zee neemt. In en om Kemer zijn er talloze bezienswaardigheden, waaronder de opgravingen van het aquaduct en de haven van Phaselis of bezoek Chimeara. Voor gezellige barretjes, restaurantjes en leuke winkeltjes hoef je Kemer tijdens je vakantie niet te verlaten; die zijn er genoeg!