Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Zuid-Afrika ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een droombestemming voor veel mensen. De prachtige natuur, wilde dieren en immense steden zijn uniek. Begin je bezoek aan dit land aan de West-Kaap in de wereldstad Kaapstad en trek de natuur in vanuit de stad. Het Kruger Park is een van de bekendste en grootste natuurreservaten ter wereld. Daarnaast zijn er nog vele andere Nationale Parken waar je the Big Five kunt spotten en van kilometerslange savannes kunt genieten! Deze vakantiebestemming kent ook prachtige, witte zandstranden en een rijke historie. Daarnaast is er geen ideale reistijd voor Zuid-Afrika. Het weer is het hele jaar door prachtig en lekker warm! Ben jij al aan het wegdromen over jouw volgende vakantie naar Zuid-Afrika?

Lees meer

Populaire vakanties Zuid-Afrika

Onze excuses

Jouw gekozen filter leverde helaas geen resultaten op.
Verwijder of kies een andere filter aan de linkerkant.

Safari in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een van de eerste landen waar je aan denkt bij het woord safari. De ongerepte natuur en de vele wilde dieren kun je onmogelijk overslaan bij een bezoek aan dit land. Over het hele land verspreid vind je 20 natuurparken en vele natuurreservaten. Echte avonturiers kunnen met een huurauto of gids deze parken verkennen. 


Het Kruger National Park is een van de mooiste en grootste wildparken ter wereld waar je een enorme variëteit aan dieren kunt vinden van leeuwen, nijlpaarden, tot luipaarden en antilopen. Je kunt kiezen voor een dagsafari of om te overnachten op een van de vele kampeerplekken of Rest Camps. 's Nachts hoor je de wilde dieren pas echt goed! 

Kaapstad en Johannesburg

Naast de prachtige Zuid-Afrikaanse natuur mag een bezoekje aan een van de twee grootste steden van dit land ook niet overgeslagen worden. Kaapstad wordt gezien als een van de mooiste steden ter wereld. Deze stad heeft een unieke ligging naast bergen, palmbomen, wijngaarden en witte stranden en de Tafelberg en Tafelbaai zijn dichtbij.

Ook in metropool Johannesburg is er genoeg te zien en te doen. Deze stad heeft vele gezichten van chique winkelcentra en uitgaansgelegenheden tot armoedige sloppenwijken. Deze stad met een rijke geschiedenis zal cultuurliefhebbers zeker aanspreken. Een bezoek aan het indrukwekkende Apartheid Museum mag zeker niet ontbreken bij een bezoek aan Johannesburg.

Het weer in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika ligt op het zuidelijk halfrond van het continent Afrika. Dit houdt in dat de seizoenen hier precies omgedraaid zijn. In de Belgische winter is het zomer in Zuid-Afrika en andersom. Het weer is het hele jaar door erg aangenaam. De zomermaanden (november t/m februari) zijn het warmst. De temperatuur kan dan gemakkelijk oplopen tot 30 graden of warmer. In de winter zak het kwik niet snel onder de 20 graden dalen. Een reis naar Zuid-Afrika kan dus het hele jaar door!