Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Zwitserland ×
    • Wallis ×
    • Crans Montana ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
078 484 770(lokaal tarief)

Vakantie Crans Montana

Crans-Montana is een karakteristiek plaatsje in de regio Wallis in Zwitserland. Met mooie pistes, lekkere restaurants en vele activiteiten hoef je je hier zeker niet te vervelen tijdens je vakantie. Hou jij van skiën of snowboarden? Dan staat er maar liefst 140 km aan sneeuwpret tot je beschikking. En voor de afwisseling kan je een gave fatbike huren en door de sneeuw naar het centrum beneden fietsen. Of maak je liever een mooie wandeling door de bergen in de zomer? Na een actieve dag kan je lekker ontspannen met een wijnproeverij of heerlijke kaas- of vleesfondue. Heb jij ook zin in een vakantie naar Crans-Montana? Ontdek dan zelf de prachtige natuur!

Lees meer

Populaire vakanties Crans Montana

In de Winter op vakantie in Crans Montana 

Zwitserland is een mooi land met indrukwekkende bergen, heerlijk eten en lekkere wijnen. Wil jij ook dit prachtige land ontdekken? Ga dan op vakantie naar het plaatsje Crans Montana. Deze plaats is gelegen in het Franstalige gedeelte van Zwitserland, in het gebied van Valais.

Ben je beginnend skiër? Dat is geen probleem, want er zijn genoeg skischolen gelegen aan de piste. Maar ben je al gevorderde skiër? Ook dan heb je genoeg uitdaging op de piste. Het hoogste punt van Crans Montan ligt op 3000 meter hoogte, van de Plaine Morte de langste afdeling van Zwitserland.

Heb je van al dat skiën of snowboarden spierpijn gekregen? Ga een dag sleeën. Er is een speciale baan voor deze activiteit! Maak een wedstrijdje met je vrienden en race naar beneden. Hersteld van de spierpijn? Ga dan naar Plaine Morte, om te langlaufen en een sneeuwschoenwandeling maken. Na al die activiteiten zin gekregen in een hapje eten? Dan zijn er genoeg restaurants te vinden in het centrum of op de piste. Niet onbelangrijk is de gezellige Après-ski, er zijn veel leuke bars aan de piste of in het centrum van Crans-Montana voor een gezellig avondje uit. 

Zomervakantie in Crans Montana 

Deze idyllische plaats is een leuke vakantiebestemming voor je gezin in de zomer. Ga met het gezin een speurtocht doen door de stad met Bibi de marmot. Je komt langs speeltuinen en meerdere activiteiten zoals minigolf. Vraag bij jou verblijf voor een my explorer card, deze kaart is elke dag geldig van jou verblijf. Hiermee kan je gratis met de liften naar de bergen en veel activiteiten ondernemen. Heb je zin in een beetje actie? Ga dan klimmen in de bomen en doe een leuk parcour hoog in de bomen. Of maak een sprong vanuit de bomen in het water. Er is een heel waterpark voor jong en oud. Maak ook een prachtige wandeling door de bergen en geniet van de zonsopkomst!

Het maakt niet uit welk seizoen je kiest, in Crans-Montana is het hele jaar door genoeg te beleven. Bekijk onze mooie hotels en laat je verrassen door deze schitterende plaats in Zwitserland.