Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Zwitserland ×
    • Wallis ×
    • Veysonnaz ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
078 484 770(lokaal tarief)

Vakantie Veysonnaz

Geniet van het mooie uitzicht over het Rhônedal en op de Berner Alpen vanuit Veysonnaz in Zwitserland. In de zomer strekt het wandelgebied zich uit tot in het hooggebergte van de Walliser Alpen, een prachtig gebied voor mooie wandelingen. Ook vind je hier de authentieke tradities van de landbouw terug in de bergen en op de alpenweiden. De tocht van de koeien naar de alpenweiden in juni en de koeienstrijd van het strijdlustige Walliser Eringer-ras zijn hier nog levendig! Zodra er sneeuw valt, wordt Veysonnaz een waar wintersportparadijs. Op de “Piste de l’Ours” worden zelfs wereldbekerwedstrijden gehouden. Het skigebied geeft toegang tot maar liefst 410 km pistes! Wat wil je nog meer?

Lees meer

Populaire vakanties Veysonnaz

Ligging vakantiebestemming Veysonnaz

Veysonnaz ligt in het kanton Wallis in het zuiden van Zwitserland. Het maakt deel uit van het bekende skigebied “Quatres Vallées” met ruim 400 km geprepareerde pistes. Dit kleine vakantieoord is gelegen op ca. 1200 meter hoog en op 13 kilometer van Sion, de hoofdstad van het kanton Wallis.

Wat te doen tijdens je vakantie in Veysonnaz

In de zomer kun je tal van activiteiten ondernemen, denk bijvoorbeeld aan het maken van wandelingen in de prachtige natuur en mountainbiketochten. Wandelen is hier geschikt voor jong en oud, door thema- en familiewandelingen (bijvoorbeeld met een ezel!) is dit ook heel leuk voor de kinderen. Er is rondom Veysonnaz ca. 300 km aan wandelpaden, waarvan ca. 12 km ook geschikt is voor kinderwagens en rolstoelen. Er zijn fietsroutes van verschillende lengtes en moeilijkheidsgraden, van totaal zo’n 70 km. Ook is er een hindernisroute voor mountainbikers aanwezig, voor degenen die wat meer uitdaging zoeken!

In de winter kun je hier genieten van de meer dan 400 km pistes, met mogelijkheden voor skiërs van elk niveau. Vanzelfsprekend zijn er sneeuwsportscholen voor kinderen en volwassen en daarnaast zijn er ook veel alternatieve winteraanbiedingen voor de niet-skiërs.

Kortom een veelzijdige bestemming die je beleefd moet hebben! Bekijk snel het aanbod op onze website en kies het hotel of appartement dat bij jouw wensen past.